RKS RKS Titanic 150-S

LlTgu6.jpg

GS Alt Motor

GS alt motor teknolojisi en verimli mühendislik harikası olarak sizleri bekliyor.

GS Alt Motor, DT-I Dupli ateşleme sisteminin imparatoru olup, yakıt tasarrufunda bir yıldızdır.

Bu da onun sahip olduğu teknik patentlerden devrim niteliğinde olanlardan sadece bir tanesidir. Şu ana kadar dünyadaki en iyi motosiklet alt motorudur.

iItWS0.png

Gelişmiş Teknoloji

High End Teknoloji, azot gazı takviyeli ayarlanabilir ön ve arka süspansiyonlar. 230 mm çapında ayarlanabilir kolları ve disk frenler.

Halojen farlar ve arka LED teknolojisi, gösterge paneli, sportmenlik, coşku ve sokaklarda konforun yeni temsilcisi.

Sanat

RKS tarafından yapılan avangard tarzı saygıyı, konsept minimalist tarzı ile de sokak eğlencesini tanımlarken, sürüşlerde üstünlüğü ele alır.

Öne Çıkan Motor Özellikleri

MKbEs2.png

Özellikler

TITANIC 150-S dinamik tasarım, çok yönlülük ve sürüş keyfi öğelerini bir arada sunuyor. O her güne farklı bir boyut katıyor ve size her zaman eşlik ediyor.

MOTOR

Hacmi 148 cc
Motor Tipi 4 zamanlı / 2 Valf
Silindir Tek Silindir
Maksimum Güç 12.5 Hp @ 8000 rpm
Yakıt Sistemi Karbüratör
Ateşleme C.D.I. ateşleme
Soğutma Hava Soğutmalı
Şanzıman 5 Vites

GÜÇ AKTARMA

Sürüş Sistemi Standart
Ön Fren Disk
Arka Fren Kampana

SÜSPANSIYON

Ön Lastik 90/90-17
Arka Lastik 110/80-17
Ön Süspansiyon Teleskopik Çatal
Arka Süspansiyon Teleskopik Helezon Yay

BOYUTLAR

Uzunluk 2090 mm.
Yükseklik 1090 mm.
Genişlik 790 mm.
Dingil Mesafesi 1350 mm.
Boş Ağırlık 125 kg.

Model hakkında ayrıntılı bilgi, detaylı inceleme ve güncel fiyat bilgisini modelin internet sitesinde bulabilirsiniz.

RKS Titanic 150-S

Resimde ön lastik viraja, arka lastik yağmurlu yollara hitaben yapılmış gibi. Baştan faul !..

Resimde ön lastik viraja, arka lastik yağmurlu yollara hitaben yapılmış gibi. Baştan faul !..

Faul değil arkadaşım çok hız yapmayacaksan eğer avantaj sayılır. şimdi sakın avantaj ise niye büyük markalar böyle yapmıyor demeyin büyük markalar büyük hız motorlarıdır. bunla aşırı bir hızınız yok zaten. Virajları alırken de kaymaz yağışlı havada arkası da savrulmaz.

Titanic 150'den daha iri duruyor. Lastiklerin böyle olması hız yapmayanlar için bence de mantıklı. Alan tüm motordaşlara hayırlı olsun.

güzel bir touring motor heybetlide bir duruşu var. Fiyat bilgisi nasıl arkadaşlar.

TNT 25 modeli ile birlikte inceledim ve gerçekten de hakkını veren bir motor. Ben TNT 25 alacam ama bu motoru da o kadar çok beğendim ki bu yorumu yazmak istedim. Alan arkadaşlar pişman olmayacaktır.

Titanic 150 de aslında gayet başarılı bir motordu. Onun yeni versiyonu olsa gerek. Grenaj eklenmiş tasarım değişmiş. Daha spor tasarıma kavuşmuş. Titanic 150 gibi fiyatına göre iyi bir motor olabilir. Kullanıcı yorumlarını görmek lazım.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Kuba motor ile birlikte gaziantepe yarı montaj gelip gaziantepteki fabrikada montajı yapılan bir motor.
Motor güzel mi = Bence güze, şekil şemal yerinde
Kalite var mı = Japon kadar değil ama hintli kadar var
Alınır mı = Alınır binilir yolda bırakmaz üzmez gibi görünüyor
Servisler nasıl = (Gaziantep için) CG dışında motordan anlamıyorlar malesef
Bayi nasıl =(Gaziantep için) Normal titanice bakmaya gittiğimde ilgisizlerdi.
Fiyatı=Daha piyasaya yeni giren bir markanın nerdeyse japonlarla eşdeğer fiyatı olmamalıydı. Parasını haketmiyor
Sözün özü eliniz alet edavat tutuyorsa teknik bilginiz yeterliyse alınır. Yoksa japona hintliye yönelin derim ben.
Son olarak Allah tüm motosiklet sürücülerini şerden kazadan beladan korusun ve alan varsa da hayırlı ugurlu olsun

Bu ürünü Fuar'da inceleme şansı buldum. Fotoğrafda göründüğünden daha iri bir motor ve dizaynı bir önceki Titanic'e göre daha spor. Bende de Titaniğin 200cc'liği var üründen gayet memnunum, uzun yolda veya şehir içinde kullanımı çok rahat ama yeni çıkarılan Titanic 150s benim motordan daha modern duruyor açıkcası. Yedek parça ve servis kısmına gelince, şuana kadar kritik bir arıza yaşamadım bakımlarını düzenli şekilde yaptırıyorum, bir kaç kere parça lazım oldu sorunsuz şekilde teslim ettiler.

Bende titanic 200 vardı bu model benimkine göre daha spor duruyor herhangi bi mekanik arıza vermedi bana 12.000 km yol gitmiştim ufak tefek parçaları da aldığım bayi 4 5 gün içerisinde getirtiyordu. Fiyatı da Japon motorlara göre gayet makul ve benim gözümde aynı kalite sayılır bana bir arıza çıkartmadı.

Bayide görüp inceledim biraz test sürüşü yoktu tabi çalıştırdılar gaz tepkimesine falan baktık öyle dandik parça kullanılmış gibi durmuyor o sağlamlık hissiyatını verebiliyordu sesi hoşuma gitti fakat sürüş keyfi nasıldır bilmem selesi normal yakışıklılık desen zaten ben beğeniyorum. Fiyat konusuna gelince gidin inceleyin fiyatı çok değil duruşuna parça kalitesine göre

İnceledim bayide nedir ne değildir diye parça kalitesinde şaşma yok sesi biraz daha tok gibi geldi bana 150'ye göre alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Lastiklerin sadece resimlerde mi böyle yoksa orjinalde de böyle mi eğer böyle ise bence daha iyi olması lazım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu logoları ben pek beğenmedim. Yoksa eski kasadan çok daha iyi. Eski kasadaki çift taraflı arka amortisörler bunda tek hale gelmiş. Bunun arka amortisörü diğerinde olmalıydı bence. :cherry:

Motosikleti
Yamaha Crypton 2016, Kymco KRV200, Motolux Ceo 125
Merhaba. Bu motoru sipariş ettim. Fiyatı 4.896TL. Gelmesi biraz vakit alacak dediler. Ne yapalım, bekleriz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar