RKS RKS Titanic 150-S

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar bu haftasonu motoru yıkamaya üşendim. Kadıköy Yoğurtçu Parkının orda Rider Cafe diye bir mekan açılmıştı oraya gittim. Hizmet,güleryüz şahane. Yanda yıkama yerleri de var. Adamlar 1 saat uğraşıp yıkadılar, parlattılar,kuruttular motoru. Çıkışta da çay ikram edip zincirimi de ücretsiz yağladılar. İstanbul Anadolu Yakasında oturup da yıkama işleri için mekanı uygun olmayan arkadaşlara tavsiye ederim, cillop gibi oldu motor. Mekanın web adresini veriyorum. http://www.ridercafe.com.tr/

Arkadaşlar bu haftasonu motoru yıkamaya üşendim. Kadıköy Yoğurtçu Parkının orda Rider Cafe diye bir mekan açılmıştı oraya gittim. Hizmet,güleryüz şahane. Yanda yıkama yerleri de var. Adamlar 1 saat uğraşıp yıkadılar, parlattılar,kuruttular motoru. Çıkışta da çay ikram edip zincirimi de ücretsiz yağladılar. İstanbul Anadolu Yakasında oturup da yıkama işleri için mekanı uygun olmayan arkadaşlara tavsiye ederim, cillop gibi oldu motor. Mekanın web adresini veriyorum. http://www.ridercafe.com.tr/

Mekan sahibi gibi reklam yaptın dostum :) Önerin dikkate alınmıştır. :)

Normal bildiğin jant şeridi, plastik bir de aparatı var. Uğraştım yamuk yumuk oldu, beceremedim düzgün şerit çekmeyi.

Zor iştir şerit çekmek zamanında bende becerememiştim basit gibi görünüyor ama zahmetlidir. Bi ustaya yaptır çekince gerçekten motora farklı bir hava katıyor.

Topcase taktırmayacaktım ama jant şeridi düşündüm fakat beceremedim şerit çekmeyi. Topcase işini başka bir arkadaş düşünüyordu.

top case düşünüyorum ama arada kaldım sport havasını topcase bozar diye yaptırmadım . motor koruma demiri düşünüyorum ama oda motoru kaba göstermekte. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
top case düşünüyorum ama arada kaldım sport havasını topcase bozar diye yaptırmadım . motor koruma demiri düşünüyorum ama oda motoru kaba göstermekte. :)

Dostum benden naçizhane tavsiye motorun sınıfına göre güzel bir havası var, hiç bozma görüntüyü. Topcase içinde günlük şeyler taşıyacaksan sırt çantası idealdir. Motor koruma demiri güvenlik için bir ihtiyaç olabilir ama motoru 2 tarafa da yatırdım sağda ayna ve egzoz koruma çizildi ki gittim yenilerini aldım değiştirdim, solda ise peglere denk geldi birşey olmadı.Bizim motora takılabilecek koruma takozu gibi birşeyler olsa süper olurdu.

Dostum benden naçizhane tavsiye motorun sınıfına göre güzel bir havası var, hiç bozma görüntüyü. Topcase içinde günlük şeyler taşıyacaksan sırt çantası idealdir. Motor koruma demiri güvenlik için bir ihtiyaç olabilir ama motoru 2 tarafa da yatırdım sağda ayna ve egzoz koruma çizildi ki gittim yenilerini aldım değiştirdim, solda ise peglere denk geldi birşey olmadı.Bizim motora takılabilecek koruma takozu gibi birşeyler olsa süper olurdu.

takoz olsa süper olur ama ne yazık ki düşünülmemiş. koruma demiri yaptıran varmı acaba? nasıl durur ?
k

takoz olsa süper olur ama ne yazık ki düşünülmemiş. koruma demiri yaptıran varmı acaba? nasıl durur ?
k

Takoz zor iş koruma demiri en sağlamı ve makul olanı ama görüntüyü berbat ediyor taktırmak bi dert taktırmamak bi dert top case yerine sırt çantası makul ama bi geziye çıktığın zaman top case şart oluyor yoksa çileli bir gezi olur imkanın varsa bi topcase taktır ama portatif rahat sökülebilir bişey olsun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kışı Anlaş Winter Grip ile karda yağmurda rahat geçirdik, havalar ısınıyor yaz lastiği olarak ebat değiştirmeden ucuz yollu Anlaş MB34 düşünüyorum, alternatif deneyen ya da farklı marka tavsiye eden var mı içinizde arkadaşlar?

Kışı Anlaş Winter Grip ile karda yağmurda rahat geçirdik, havalar ısınıyor yaz lastiği olarak ebat değiştirmeden ucuz yollu Anlaş MB34 düşünüyorum, alternatif deneyen ya da farklı marka tavsiye eden var mı içinizde arkadaşlar?

Biraz üst segmente alırsan daha uzun yıllar kullanırsın tabi imkan var mı bilemem Michlen kalitesinde yada bizzat kendisi olabilir :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İlk izleneimlerin nasıldı ? Tıtanıc'e göre fiyatı ne olur yada fuarda fiyat bilgisi verildi mi ?

Hocam yanlış hatırlamıyorsam Honda Msx 125 Groom gibi ufak tefek birşeydi. Ben TNT 25'e odaklandığım için çok fazla bakamadım. Buarada 180 yazmasına bakmayın motor 150'lik. Groom tarzı motorları seven buna da bayılacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar