- Konu Yazar
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Motosiklet ile ilgili çoğu sorularımın cevaplarını forum sayfanızda buluyordum. Üye olarak soru sormak istedim. Bu pazar günü (26.03.2017) A2 ehliyet sınavına katılıyorum. Allah nasip ederse sınavı başarıyla geçebileceğimi düşünüyorum. Aklımda Yamaha YZF-R25 modeli var. Biliyorum başlangıç motoru için ideal değil diyeceksiniz ama YZF-R25'i görünce gözüm başka motoru görmez oldu. Yaşımı merak edenler için yaşım 26. Trafikte gayet sakin bir araç sürücüsüyüm. R25 ne kadarda agresif bir motor görünümünde olsada motora alışıncaya kadar gayet sakin kullanacağımdan eminim. Gelelim asıl sorumuza;
İl olarak Konya merkezde ikamet ediyorum. Apartman dairesinde yaşıyorum. Motoru aldığımda apartmanın bahçesine koymaktan başka şansım yok malesef. Aklıma branda alıp park halindeki araçların yanına koymak geldi ve ABUS marka tavsiye edilen kilitlerle motoru kilitlemek.
2. bir alternatifim evime 1 km uzaklıkta olan katlı otoparka bırakmak. Sizce otopark güvenli olurmu ? veya branda ve ABUS ekipmanlar ile evin bahçesine kilitleyip branda ile gizlemek yeterli gelirmi? Değerli fikirlerinizi bekliyorum. Hepinize teşekkürler.
İl olarak Konya merkezde ikamet ediyorum. Apartman dairesinde yaşıyorum. Motoru aldığımda apartmanın bahçesine koymaktan başka şansım yok malesef. Aklıma branda alıp park halindeki araçların yanına koymak geldi ve ABUS marka tavsiye edilen kilitlerle motoru kilitlemek.
2. bir alternatifim evime 1 km uzaklıkta olan katlı otoparka bırakmak. Sizce otopark güvenli olurmu ? veya branda ve ABUS ekipmanlar ile evin bahçesine kilitleyip branda ile gizlemek yeterli gelirmi? Değerli fikirlerinizi bekliyorum. Hepinize teşekkürler.