Bu motorda hep gozum vardi ama wr250 de daha cok
arada 6 bin tl var sıkıntı olmayacaksa tabiki wr
ben çook daha fazla var diye biliyorum heralde crf de yerinde durmamış çok gereksiz pahalı
Hayirli olsun abs yi denedinizmi nasil ? Normal crf ile arasinda bi fark hissediliyormu motor gucunde?
Merhaba ben dün motosikletimi teslim aldım Güngör Honda'dan. CRF 250L. 370 km yol yapıp akşam eve döndüm. Çok çok keyifliydi.
Rally başlığında rodaj sorulmuş, burada bildiğimi yazayım ben de. Kitapçıkta çok kısa tutulmuş rodaj konusu. Özetle, frenleme, vites değilikliği, gazlama ilk 500 km yumuşak olsun denmiş. Bana serviste de, rodajın eskisi gibi olmadığı, artık makinelerin hazır geldiği söylendi. Ben motoru çok zorlamadan kullandım ama çok da yavaş gelmedim![]()
Selam arkadaşlar.
Küçük bir sorum olucak.
Crf için yükseltme aparatı kullanan varmı?
Aslında ilanlarda yükseltme kiti satanlar var ama benim sorum şu. Bu işi pratik az maliyetle yapan varmı?
Bu motorların yapılış amacı tek kişi kullanımı oadaklıdır oyuzden sele kısadır iki kişi binilirmi binilir ama konfor aramayacaksan.Motorun yapılış amacı çift kişilik seyahatler değildir .İki kişi 300 km yolu gider ancak artcın şikayet eder bunu bil.İki kişi ile 120 km sürat yapar diye düşünüyorum tek kişi 130 görüyor ama yakıtın 4 lt civarına yaklaşır.100 km de tabii.İki kişi için bence rahat değil sık mola verirsen olabilir.