Yamaha Virago125-Dragstar125 vb.

Arkadaşlar sizden bu ve benzerleri motorların Türkiyede bulunup bulunmadığını soruyorm.Yane 125cc'lik japon chopper.Hayalimdeki yamaha virago250 , ama babamın bana bu motorun büyük olduğu düşünmesi beni biraz üzüyor acaba japon 125cc'lik chopper-cruiser tarzı motorları Türkiyede edinmem mümkün mü?Ve eğer varsaa bunlar bir ara Türkiyede satışa sunulduysa fiyatları ne durumdadır.Virago250 3500-6500ytl arasında deişen fiyatlarda...
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum...Fikir beyan edenlerden de teşekkür ediyorum..:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Türkiye'de yok.

125 lik cruiser olarak sadece çinli kopyaları bulabilirsin.

Türkiye de en düşük Cuiser modeli çinlilerin 150 cc likleri diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

motomax'ın 125'lik çok güzel istediğin tip motoru var. süperli bişey. git bir bayide onu incele hem babanın dediği olur hem senin. ya da sitede gör.

Bir arkadaşım'da '99 Eliminator var,ikinci el aldı.125 cc ama oturaklı,çok sağlam ve 125 için güçlü.İyi bir fiyat alırsa satmak istiyormuş.

kawasaki eliminator diye bir model var 125 cc lik onun dışında yok...eliminator de türkiyede 6 tane var...ikinci elde garanti bulursun

yamaha vigaro iyidir.
150 lik motor en fazla bir hafta tatmin eder .
ondan sonra 250 istersin..

yamaha vigaro iyidir.
150 lik motor en fazla bir hafta tatmin eder .
ondan sonra 250 istersin..
Benim de en çok istediğim virago250 yada dragstar250.Ama onlar süratli motorlar diyor babam.Her ne kadar sürat yapmayacağımı bilsede.Yine de çekiniyor..

Bir arkadaşım'da '99 Eliminator var,ikinci el aldı.125 cc ama oturaklı,çok sağlam ve 125 için güçlü.İyi bir fiyat alırsa satmak istiyormuş.
Fiyat olarak ne istediğini biliyor musunuz?

Tek 125cc cruiser motor benimde bildiğim gibi sanırım eliminatormüş.Japon tabi..Valla eğer iyi bir japon denk gelmezse benim beğenmem yetmiyor ayrıca babamın arkadasının onay vermesi gerekiyor.motor tamircisi...Çinli motorlardan bir tane de ben edineceğim sanırım.motomax superlıght150cc sanırım..125cc olanıda vardı bi aralar ama bilmiyorum ne oldu!Bide supershadow250 var oda viragonun 98-99 modellerinin sanırım bire bir kopyası...superlight da sanırım harley davidson bir tane modelinin kopyasıymış..ama tam emi deilim...Cevaplarınız için teşekkürler...

Son düzenleme:
Temiz yamaha virago 250 aranmaktadır. Kulağınız kesik olsun dostlarım:rendeer:

sahinbinden.com'da var aratırsan bulursun...Artık ondan sorası senin motoru beğenip beğenmemene kalmış...

Bende DAELİM Evolution VT 125 var. Motor oturaklı kasa 125cc göre baya kemikli duruyor.Zanedersem Türkiye'de sıfırı yok,fakat Almanya'da kullanan çok var.En son geçen hafta Şarköy'den geldim ve hic bir sorun yaşamadım.Bir haftada 1050 km yol yaptıgım oldu.En güzel yanı yalkıt tasarufu.Daha sonra resimlerini eklemeye çalışırım.Daelim Cin malı değil.

Not: Uzun mesafe kullanmıyacaksan 125 cc güzeldir.Yok uzun yol yapıcam dersen motor hacmi küçük kalabilir.

keeway sl150'yi gördüm.Tip olarak çok güzel ben siyah rengini gördüm felaket gözüküyordu..Ama uzun yaptınız mı hiç onunla..Dinlendire dinlendirede olsa baya yol yapmak isterim iyice ustalaştığım zaman...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar