Merhabalar arkadaşlar ben 10 şubatta 0 km tnt25 aldım 500 bakımıı bakımı öncesi motor yolda gıderken(20-30 km hız) ön fren kıtledı durdum motorun ön frenı 5_10 dk boyunca basılı kaldı ve motor cm yerınden oynamadı olaydan önce en azından 20 km dolaştım hiç bı sorun olmadı servıse goturdugum de ön fren manetının yanında kı 1 2 3 4 yazan ayar yeri ile oynanmış oldugu soylendı ayarı yapıldı bı sure orun çıkarmadı 500 bakımına goturdum orada da sorun olmadı ama bugun yıne 15 km dolaştım tam eve gelırken yıne on fren kıtlendı ve motor cm oynamadı ön frenı basıp cekıp basıp cekıp bıraz yumusattım eve kadar geldım ama bunun nedeni nedir çözümğ nedir bılen ve yardımcı olacak olan varsa çok sevınırım şimdiden teşekürler.
Bıraz arastırdım ama pek bır sey bulamadım bu konu hakkında
Hangi servis o?
Fren manetindeki o ayar, sadece elciğe yakınlığı ayarlar. Yani ergonomi amaçlı, asıl fren sistemiyle bir alakası yok.
Fren sistemi "hava yapmış" olabilir. Yani fren hidroliği içerisinde hapsolan hava, ısındıkça genleşip pistonları ittirmiştir.
Sorun büyük olasılıkla budur, 5 dakikada halledilir. Yakındaki başka bir servise(Benelli olmasa da olur) gidebilirsiniz.
Ciddi bir sorun, hemen baktırın. Geçmiş olsun.
Ekleme: Herkes de servisi sormuş :cherry: