Yamaha Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

maltepeye arkadaşa filtre almaya gidicez 10 da,sonra dönücez,bekleyemeyiz, 0-100 deneriz rampada falan sonra

şunu söyleyeyim sen açık yolda son hızım daha fazla olur diye güveniyosun anlıyorum,rampadan kaçıyosun,r25 devir seven motor ama tork yok biliyosun
sen sapla samanı karıştırıyosun
ozaman sen al r25 ini bende alayım benim 240 hp lik scirocco aracımı istediğin şekilde yarışalım varmışın

bak avatarımdaki resimde dükkanın içinde görünüyor

maltepeye arkadaşa filtre almaya gidicez 10 da,sonra dönücez,bekleyemeyiz, 0-100 deneriz rampada falan sonra

şunu söyleyeyim sen açık yolda son hızım daha fazla olur diye güveniyosun anlıyorum,rampadan kaçıyosun,r25 devir seven motor ama tork yok biliyosun
sen sapla samanı karıştırıyosun
ozaman sen al r25 ini bende alayım benim 240 hp lik scirocco aracımı istediğin şekilde yarışalım varmısın

arabaylamı kapışacağım.

malesef scrocco alacak kadar param yok malum 2 motor kredisi ödemekten arabaya fırsat kalmadı

sözüm şu ki

yarın 12 de maltepe sahil için okeysen sabahtan r25 ile çıkacağım

ama araba benim sen farklı kulvarda iyi olduğun tarafta yarışmak isterken iyi ,benim aracımda 300 ibre var 270 görüyo benimde otobanda iyi olduğum taraf o ,,ne yapalım ozaman
ben xmax e yeri geliyor 4 kişi binip gittiğim oluyor sen r25 le yapabiliyonmu bunu hadi bakalım,,sapla samanı karıştırma

0-100 rampa olsun düz olsun ara hızlanma olsun varım ama yarın maltepede 10 da arkadaşın scirocco aracına performans filtre alıp dönücez yapılacak işlerimiz var öyle anlaştık bekleyemeyiz

Son düzenleme:
ama araba benim sen farklı kulvarda iyi olduğun tarafta yarışmak isterken iyi ,benim aracımda 300 ibre var 270 görüyo benimde otobanda iyi olduğun taraf o ,,ne yapalım ozaman
ben xmax e yeri geliyor 4 kişi binip gittiğim oluyor sen r25 le yapabiliyonmu bunu hadi bakalım,,sapla samanı karıştırma

0-100 rampa olsun düz olsun varım ama yarın maltepede 10 da arkadaşın scirocco aracına performans filtre alıp dönücez öyle anlaştık bekleyemeyiz

madem yarın gelemicen

cumartesi sabahı yapalım herhalde bu sorun olmaz

ben Eminönü balat tarafında oturuyorum bu taraflara uyan bi yerde yaparız hızlanmayı bakarız

Abilerim yakışıyormu yaşınızı başınızı almış insanlarsınız sırf iddia uğruna birinize zarar gelse... Allah korusun

sen takmışın son hıza ,,tamam ben sciroccoyu alıp gelicem her ikisinide yapalım ne dersin istersen edirne otoyola çıkarız

sen takmışın son hıza ,,tamam ben sciroccoyu alıp gelicem her ikisinide yapalım ne dersin

arabanla değil jcostalı akrepli motorunla gel

ben seni otobana çekiyorum sen şehir içine gel diyorsun olmuyor

hem 0-100 yapacağız sonra durucaz birde son hız yapacağız

otobanda benim için okey senden haber bekliyorum

otobana gerek yok herhangi boş bi yolda 100 metrede ne olduğu anlaşılır motorun ne olduğu
sen cumartesi haliç köprüsünün ayvansaray ayağına gel orada deneriz

0-100 de yapalim son hizda yapalim edirnekapi duraginin orda geciy var cumartesi geliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar