rampada varmışın,kendine fazla güvenme
mesela neresi
rampada varmışın,kendine fazla güvenme
yazdım geride,,uzunçayırdan köprüye çıkarken
istanbulda sakin trafikmi var şakamı yapıyosun basılacak yol otobanda bile olmuyo
saat 10 gibi maltepede olucaz istersen deneriz 0-100
maltepeye arkadaşa filtre almaya gidicez 10 da,sonra dönücez,bekleyemeyiz, 0-100 deneriz rampada falan sonra
şunu söyleyeyim sen açık yolda son hızım daha fazla olur diye güveniyosun anlıyorum,rampadan kaçıyosun,r25 devir seven motor ama tork yok biliyosun
sen sapla samanı karıştırıyosun
ozaman sen al r25 ini bende alayım benim 240 hp lik scirocco aracımı istediğin şekilde yarışalım varmısın
ama araba benim sen farklı kulvarda iyi olduğun tarafta yarışmak isterken iyi ,benim aracımda 300 ibre var 270 görüyo benimde otobanda iyi olduğun taraf o ,,ne yapalım ozaman
ben xmax e yeri geliyor 4 kişi binip gittiğim oluyor sen r25 le yapabiliyonmu bunu hadi bakalım,,sapla samanı karıştırma
0-100 rampa olsun düz olsun varım ama yarın maltepede 10 da arkadaşın scirocco aracına performans filtre alıp dönücez öyle anlaştık bekleyemeyiz
ben Eminönü balat tarafında oturuyorum bu taraflara uyan bi yerde yaparız hızlanmayı bakarız
sen takmışın son hıza ,,tamam ben sciroccoyu alıp gelicem her ikisinide yapalım ne dersin
arabaylamı