[Tekirdağ - MT]

Arkadaşlar bayramda tekirdağda olacağım feribotla Bandırmaya geçmeyi düşünüyorum fiyatını bilen varmı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın arkadaşlar, Çorlu' da otogar mevkiinde Moto112 olarak hizmete girdik. Sayfamızı beğenip çay içmeye bekleriz :)

Bakin bu adamlara dikkat edin ben böyle temiz böyle güzel işçiliği pek görmedim hatta hiç görmedim levent abi on numara avcı gibi pusuda beklemiyor gözü tok yüreği temiz bir esnaf gerçekten tavsiye ederim bende bu forumda görüp gittim tanıştım çok efendi mütevazi ve güler yüzlü bir abimiz allah işini rast getirsin inşallah

Motosikleti
Yamaha XT600
arkadaslar selamlar uzun zaman sonra tekrardan motosiklet alarak hasrete son verdim artık gezilere toplantılara bende varım :)

Beyler mrb,
Bende muratlı tekirdağdanım. Kısmet olursa birgün tanışmak isterim.
Saygılarımla. İyi geceler.

Tekirdağ mt üyeleri hepinize merhaba
Geçen cumartesi istanbul mt den bir arkadaşla iki motor Tekirdağ'a köfte yemeye geldik
Sizlere bir sorum var
Dönerken sahilden sahilin bitiminde bir sokak var orda bir kafe gördüm gerçekten çok hoş bir yere benziyordu eminim manzarasıda güzeldir Tekirdağ ın tüm sahiline hakim bir yere benziyordu buray la ilgili bilgi alabilirmiyim ismi nedir
Kafemidir restoran mıdır nargile varmıdır
En kısa zamanda tekrar gelicem bura için
Teşekkürler

Motosikleti
Yamaha XT600
Tekirdağ mt üyeleri hepinize merhaba
Geçen cumartesi istanbul mt den bir arkadaşla iki motor Tekirdağ'a köfte yemeye geldik
Sizlere bir sorum var
Dönerken sahilden sahilin bitiminde bir sokak var orda bir kafe gördüm gerçekten çok hoş bir yere benziyordu eminim manzarasıda güzeldir Tekirdağ ın tüm sahiline hakim bir yere benziyordu buray la ilgili bilgi alabilirmiyim ismi nedir
Kafemidir restoran mıdır nargile varmıdır
En kısa zamanda tekrar gelicem bura için
Teşekkürler

hoşgeldiniz tekrar bekleriz:) o dediğiniz yer sanırım marina cafe tepe de marinanın üstünde manzarası güzeldir zaten sayılı cafe olduğu için pekte secenek yok :D Cumartesi gelirseniz müzik yaptığım mekana beklerim bu arada :)

hoşgeldiniz tekrar bekleriz:) o dediğiniz yer sanırım marina cafe tepe de marinanın üstünde manzarası güzeldir zaten sayılı cafe olduğu için pekte secenek yok :D Cumartesi gelirseniz müzik yaptığım mekana beklerim bu arada :)
Eyvallah en kısa zamanda gelicem yine güzel bir hava yakalarsam haberleşiriz

Bu arada çaldığın mekanada muhakkak ugrayacam herzaman canlı müziği severim
Sende istanbula yolun düşerse haberleşelim
Teşekkürler

Deniz manzaralı ve nargile içebileceğin, motosikleti otoparka koyabileceğin bir yer arıyorsun Dreamer Park ı arıyorsun. İstten gelirken solda giderken sağda, otogardan az ilerde emniyet binası karşısında, dikkat karakol dersen çarşı içine yollarlar :)

Motosikleti
Yamaha XT600
Eyvallah en kısa zamanda gelicem yine güzel bir hava yakalarsam haberleşiriz

Bu arada çaldığın mekanada muhakkak ugrayacam herzaman canlı müziği severim
Sende istanbula yolun düşerse haberleşelim
Teşekkürler

beklerim hocam her zaman muhakkak haberleşelim tekrar gelirsen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar