- Konu Yazar
2 gundur calisiyorum 4-5 cm kalkinca bile tedirgin oluyorum. Sizce tepetaklak gider miyim 200 cc bir motorla? Nelere dikkat etmem lazim?
dalga geçmeyin la adamla. çoğu motorcunun hayalidir teker yapmak. ayağın arka frende olsun, gaz fren dengesini tutturduğun gün uzun uzun teker yapabilirsin diye umut ediyorum.
Keşke bu kadar olsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------
Motorun kesin pulsar ahahahah sana tavsiyem yapma altında dağılır
tekeri kaldırma faslını geçerek söylüyorum tabi :mrgreen:
Yine o kadar düz mantık değil senteye alıp gitmek
sente ayrı bi olay. konuyu açanın iq sunu göz önünde bulundurup düz mantık ile yanıtladım.
sente; ne gaz ne fren.İşte gaz fren dengesini sentede alırsın ya hani. Gerçi bu fren kaniliyetiyle kırmızı ışıkta bile tek teker durur arkadaş
Ya bunu gerçekten çok cahilce ve temiz duygularımla soracağım. Sormaktan hep utanıyorum ama hem sevimli trolümüzün başlığı olduğu için hem de hani üstatlar falan da bu işi yaptığı için sormak istedim. Neden tek teker yapılır? Neden bu bu kadar önemli bir şeydir? Gerçekten "bir gün başınıza gelirse ne yapacağınızı bilin" diye, bir alıştırma, bir çalışma olarak mı yapılır?
2t yani 2 zamanlı gazı kestiğinde komprasyon yok motoru kapatmıyor frenle dengesini sağlıyor.