Tek teker yaparken düşer miyim

Dostum bu adam bi harika ya snapy görevi devraldı herhalde her konusunda yerleri yumrukluyorun 😀😀

neyse millet bu ergenin sacma sapan soruları bahanesiyle sohbet ediyor. Sor kardeşim devam et sen.

Tek teker yaparken düşmen durumunda,yerden kalkamaya bilirsin..veya o bembeyaz işigi gorebilirsin...sen yinede uyma abilerine...vazgeç bu sevdadan

Son düzenleme:
Benim motorum tekere gelmiyor arkadaş.Tamam lastik irc ama ısınınca da gelmiyor sürekli patinaj düşüyor.

14k

Valla abi zor ya bende ilk cub motorla. Kaldırıyordum 2.vites ile 1 de cok kalkıyordu biraz alışmak için vites debriyaji ile 3 ten 2 ye atarken Full basılı tutup gazı köklerken 5-10cm kalkıyordu ön ama bi kere baştan 1 é atarak yaptım tek el havada 10 metre gittim de allahtan düşmedim :) zor iş ama bi noktası Var illaki ben 98cc cub motor ile kaldırıyorsam sen 200 CC ile hayli kaldırırsın

D35ozo.jpg

Son düzenleme:
Elbette düşeceksin. Bugüne kadar 2 defa tepetaklak oldum. Öğreniyorsun zamanla. En az zararla öğrenmek önemli. Bu işi gerçekten yapacaksan koruma demirlerini ona göre ayarla. Olur olmaz yerde, caddede, insan yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde tekere alma gerisi kolay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar