Tek teker yaparken düşer miyim

Gözünü kapatirsan birşey olmaz sana . birde böyle deneyip çıkan sonucu yazarmisin ??

İşte gaz fren dengesini sentede alırsın ya hani. Gerçi bu fren kaniliyetiyle kırmızı ışıkta bile tek teker durur arkadaş

Ön kaldırmak dememiş ki, tek teker demiş. :sunny:
Üstün fren kabiliyetiyle arka tekerleği kaldırmaktan bahsediyor bence

hayatımda bi kere teker yaparken düştüm. Sen sen ol artçı varken deneme hemen tekere geliyor hakimeyette zorlaşıyor.

Arkadaş 3 gün önce motoru aldı;
1.gün üstün yetenekleriyle süper kullanmayı ve 10 yıllık tecrübeyle kazanılamayan harika fren yapmayı öğrendi,
2.gün top speed yaptı redline redline giderek motorun limitlerini öğrendi,
3.gün ön kaldırmayı öğrendi artık tek teker gidiyor,
4.Gün uçacak 😂😂😂
(Daha önceki açtığı başlığı gördüğüm için eleştirmek istedim)

Son düzenleme:
Ben istemeden tek teker yapiyodum motoru ilk aldigim zamanlar cok sukur dusmedim . tek teker yapmak isteyen dusmeyi ve motora zararlarini kabul etmeli bastan

Kardeşim öncelikle merhaba, burada yapılan her yoruma fazla takılmamanı öneririm öncelikle. Herkesin her konuda fikri var maşallah. Öncelikli tavsiyem trafiğe kapalı alanda çalışmalarını yapman ve trafikte kesinlikle yapmaman bende tek teker hayalleriyle aldım motoru ama ilk başlarda olmayacak gibiydi şimdilerde ufak ufak kapalı pazar yerlerinde kaldırıyorum. Ayağın frende elin debriyaj'dan eksik olmasın..

al bakalım 4T. bu arada ilk videoyu özellikle arka frene dokunmadığı için attım. dikkat ediniz.

https://www.youtube.com/watch?v=Vn-jI_hyfZM

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------

aksine 4T de görebiliyoruz bu dediğiniz. gaz yok fakat fren var. onu da rölantide gittiği için diye düşünüyorum.

Özel dizayn edilmiş bir stunt motosikleti ayarlanabildiği kadar gaz, bie kaç farklı yerde fren ve dişli oranlarıyla düşük devirlerde tork yakalar. Std bir 4t motosiklette sente üst viteslerde yapılır. Sadece gaz tepkimesi ile bile tutulur. Ama birinci viteste öyle keseyim gazı derseniz pat iner aşağı

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------

Ön kaldırmak dememiş ki, tek teker demiş. :sunny:
Üstün fren kabiliyetiyle arka tekerleği kaldırmaktan bahsediyor bence

Parmaklarım çok hassas güzel bir maneti tek parmağımla tatmin edebilirim. Motoru şekilden şekle sokabilirim. Ama stoppie lanet olsun 4-5 cm kaldırabiliyorum. Ölçtüm

Düşer misin düşmez misin bilemem ama sende bu kafa ve zihniyet oldukça düşersen ebeninkini tersten görürsün.

Offff genw sifirdan yaiyorum
Tepeye alinca geriye duame korkiaundan heycanindan falan gidondan tuttugun asildigin icin belkide yanlislikla gazi acarsin ve geriye duserain
Ayak frenini ve ayaklarla motoru tutmayi unutmamak gerekie

Benim tecrubem yok ben kaldiramiyom kaldirmakta istedigim yok aslinda stoppie yapmak istiyorumda o hic olmuyo

Yere düşeceğini hissedersen zıpla takla at yere in sonra tekrar zıpla ve motoru tut. Zaten motor üzerinden senin gibi profesyonel bir sürücüyü atmış olmanın rahatlığıyla o ara düzelmiş olacaktır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekeri bosver, onu herkes yapiyor, asil en etkileyici manevrayi soyleyeyim sana:

Yabani bir at misali depresen, high side olma arefesindeki motosikleti zaptetme hamlesi...

Ahanda bunu yaparsan agzi acik bakakalmayan kalmaz... Simdi dalga gecen herkes tukurdugunu yalar, "affet abi" yapar, siraya gecerler elini opmek icin, eli mahkum...

Ornek:

Abarti ornek: 0:40 ve 1:09 saniyeler...

Son düzenleme:
Tekeri bosver, onu herkes yapiyor, asil en etkileyici manevrayi soyleyeyim sana:

Yabani bir at misali depresen, high side olma arefesindeki motosikleti zaptetme hamlesi...

Ahanda bunu yaparsan agzi acik bakakalmayan kalmaz... Simdi dalga gecen herkes tukurdugunu yalar, "affet abi" yapar, siraya gecerler elini opmek icin, eli mahkum...

Ornek:

http://www.youtube.com/watch?v=xzB6KSlD6ec

Abarti ornek: 0:40 ve 1:09 saniyeler...

http://www.youtube.com/watch?v=n3olIoEh2G4

Oha adam bildiğin motorun yanında koşmuş...

al bakalım 4T. bu arada ilk videoyu özellikle arka frene dokunmadığı için attım. dikkat ediniz.

https://www.youtube.com/watch?v=Vn-jI_hyfZM

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------

aksine 4T de görebiliyoruz bu dediğiniz. gaz yok fakat fren var. onu da rölantide gittiği için diye düşünüyorum.

59. Saniyede kadraja giren varlığın genlerine ve ruhsal durumuna sahip varlıklardan türkiyede görememizin sebebi nedir acaba yıllardır kafamı kurcalar bu soru ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar