- Konu Yazar
Üstad serviste kazadan değişen parça nasıl hasar kaydı olmuyor acaba merak ediyorum. Astsubaydan alcağınız 10000lik motor değil miydi bu?
konu açıp duruyorsun aynı şeyler hep
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
trafik tutanağı tutulmazsa hasar kaydı olmaz
yalnız,serviste motorun plakasını girdiğinizde o güne kadar yapılan işler, km sine kadar çıkıyor,haliyle serviste bu motorun özgeçmişini öğrenmek isteyen alıcı bunlara ulaşıyor
tamamdır o doğru,ancak ben yetkili servisten bahsetmiştimHocam kullanıcı yetkili servis haricinde bakım tamir vs.işlerini piyasada herhangi bir ustaya yaptırdıysa servisle alakalı geçmiş kaydı çıkmaz.bizzat tanıdığım arkadaşım var, motorunu,ustalığına güvendiği esnaf arkadaşına yaptırıyor,motoru sıfır aldı bayiden o kadar.bir daha uğramadı..
tamamdır o doğru,ancak ben yetkili servisten bahsetmiştim
yalnız,serviste motorun plakasını girdiğinizde o güne kadar yapılan işler, km sine kadar çıkıyor,haliyle trafik tutanağı olmasa bile serviste bu motorun özgeçmişini öğrenmek isteyen alıcı bunlara ulaşıyor
Hocam tanıdık servisler var bu işler kolay hallediliyor, kaza tutanağını tutunca farklı.
konu açıp duruyorsun aynı şeyler hep
konu açıp duruyosun hep aynı şeyler diye bişey yok arkadaşım sadece kafama takılan şeylerin cevaplarını arıyorum ve bundan daha dogal bir eylemde yok açıcam tabiki konumu burda herkez kafasına takılan şeylerin konusunu açıyor açtıgım konulardan rahatsızlık duyuyorsanız eger cevap vermeyin lütfen benim konularım bu kadar basit