Cunku Onlar at gozlugu ile bakiyolar honda yamaha isme para veriyolar bu sekmentteki honda en az 10.000 - 15.000 arasi denemeden karar veriyolar ben eski cbf kullanan biri olarak karizma ondan cok ustun haz veriyo kulaktan dolma duyduklariyla karar veriyolar hata bulmak isteyen bulur ustune binseler bile onyargili olduklari icin motoru anlamiyolar tsport - thiller - hunk - karizma yi gec cbf anca glamour (125 lik olmasina ragmen) ile kiyaslanir bence simdi cbf te arkana bir kisi al sen 90 arkandakide 90 kg olsun yokusa vur goreyim neler oluyo ama ben 92 artcim sa ustamdi maasaallah 110 kg di ve ikimizin arasinda posette et vardi 35 kg arka cantadada pazar alis verisi yaptik yesillik sebze 20 kg kadar yemin olsun iggg demedi bastinmi gitti yokusta arac solluyodum hemde ne yokusta usta bagiriyodu gavur ne gidiyo basma artik die
Simdi ben her iki motorada bindim cbf ve ybr icin istesem 40 tane kusur bulurum ama ne gerek var ne kazandirir veya ne kaybettirir bana uzattim biraz
Kisaca bence fiyatina gucune gore kaliteli saglam bir motor... isteyen alsin istemeyen bos konusup karalamasin bence
Simdi ben her iki motorada bindim cbf ve ybr icin istesem 40 tane kusur bulurum ama ne gerek var ne kazandirir veya ne kaybettirir bana uzattim biraz
Kisaca bence fiyatina gucune gore kaliteli saglam bir motor... isteyen alsin istemeyen bos konusup karalamasin bence