Haince Plan :D

İyi Günler Aklıma Takılan Haince Bir Plan Var Cevaplarsanız Sevinirim. Diyelim ki ben motorla giderken baktım 400 500 metre ilerde çevirme var motoru onları ilk gördüğüm anda durdurup tabi onlarda belki beni görücek onların gözünün önündede olabilir olmayabilir de o anda durdurup kontağı kapatıp motordan inip hiç birşey yokmuş gibi ki görseler bile böyle yapıcam :D orada yürüyerek oyalanmak yanıma gelirse ben sürmüyordum kamera görüntüsüyle ispatla benim motorum park halinde yürüyorum ayağı yapsam kamera görüntüsüde bulamassa ispatlayamassa nasıl olur yani olurmu böyle bişey ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Deli deyip uğraşmazlar büyük ihtimal ki bu saatte bunları düşündüğüne göre.. :mrgreen:

insana-cahil-hissettiren-ilber-ortayli-capsleri--i549966.jpg

sabah sabah ne onemıl konular yaaa...onlrarda senin bu tavrına karsılık emın ol en gıcık tavrı yapıp haklı olarak madem sahibi bıraktı gıttı zaten ortalık karsık süphelı arac diye bilinmeyen bir otoparka dogru motorunu cekerken sende arkadan el sallarsın en dogal halınle.şansında varsa ordan dolmus otobüs geçiyorsa ona binerek yolun devam edersin.allah aşkına madem kontrolden kacacak evraklarınız var çıkmayın yola ve emin olun herkes sizin zannettiğiniz gibi istisnalar hariç öyle tv de filimlerdeki gibi kötü polis değil daha bu hafta sonu uygulamada polis arkadaşlar direk eksiği olan varsa söylesin evrak vermesin dedi....burda önemli olan sizin niyetiniz

ohal kapsamındayken sizin için hiç hayırlı olmaz. isterseniz bir deneyin...

Okullar kapanıp karneler verilince liseliler bastı burayı

aynen eskıden formun bır agırlıgı vardı ınsanlar yardımlasmada çözüm arama sayfası olarak kulllanırdı.yöneticilerin bu konuları görmesi gerek .sabahta baska konuda bir arkadas fikir danışmış 3 sayfa yazılmıs hepsi makara dalga derdinde..

Sana sadece şunu diyorum, Allah korusun, senin motoru çaldılar, ve aynı yöntemi hırsız uygulayıp polislerden sıyrıldı???

Bu yöntemi alkollü araç kullananların uyguladığını ve başarılı sonuç aldığını duymuştum.

Beni salak yerine koysan o motoru sana aldırırım. Hem de aynalarını sökmeden. Bi akıllı sensin dimi. Adam yıllarca ne tiplerle uğraşmış senin dahice planını mı yicek. Ayrıca kamera görümtüsü yoksa sana değil polise inanırlar. Sen kimsin? Yok uzağa park edip salak yapcakmış. Kendinizi niye bu kadar zeki sanıyosunuz? O kadar kafanız çalışıyorsa gidin ehliyet alın. Okuma yazma bilmeyene bile veriyorlar

Ülkede bombaların patladığı devirde polislerin sana şüpheyle yaklaşmasını istemezsin.

Kşadasının giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları var birgün şehrin dışından şehire doğru geliyordum.Tam dubaların orada yani başladığı yerde motor stop etti denedim denedim çalışmadı.Bu arada motor bajaj discover çalışır gibi oldu lambaları yandı söndü falan.Baktım 1 polis bana doğru geliyor omuzunda mp5 ama ani birşey yapsam vuracak belli eli hazırda bekliyor.Genelde kontrol noktasının biraz uzağında bir memur daha olur.Elinde ak-47 olan bir memur çevirmeden kaçıp uzaklaşmaya çalışan olursa yada kontrol noktasında bir olay çıkartan olursa müdahale etmek için.Tüfeğini yacaşça bana doğrulttuğunu gördüm.Polis yanıma geldi ne olduğunu sordu motor çalışmıyor dedim denedim denedim olmadı dedim.Orada bir kere daha denedim çalıştı. 😨Adam hani çalışmıyordu çalıştı dedi.Jikleyi oynadım falan dedim.Sonra motoru kapatıp kontrol noktasına yürüdük.Şakayla karışık patlatmazsın değil mi bizi falan dedi.Sonra ehliyetin mi yok senin falan dedi var dedim isterseniz gösterebilirim falan dedim adımı falan sordu.Kontrol noktasına ulaştık vereyim mi ehliyeti ruhsatı dedim.Ben gördüm seni sen arkadan uza dedi.

anlamıyorum şu kübacıları illa yasadışı ne varsa yapıcaksınız niye belgelerin tam motor sürmüyosun ?

Bu haince planını birgün gerçekleştirirsen emin ol ertesi gün sabah çok ünlü olucaksın.

İyi Günler Aklıma Takılan Haince Bir Plan Var Cevaplarsanız Sevinirim. Diyelim ki ben motorla giderken baktım 400 500 metre ilerde çevirme var motoru onları ilk gördüğüm anda durdurup tabi onlarda belki beni görücek onların gözünün önündede olabilir olmayabilir de o anda durdurup kontağı kapatıp motordan inip hiç birşey yokmuş gibi ki görseler bile böyle yapıcam :D orada yürüyerek oyalanmak yanıma gelirse ben sürmüyordum kamera görüntüsüyle ispatla benim motorum park halinde yürüyorum ayağı yapsam kamera görüntüsüde bulamassa ispatlayamassa nasıl olur yani olurmu böyle bişey ?

Motoru trafıgı tehlıkeye sokmaktan cekerler cekıcı parası bıde cezayıda elıne verırler haklısın kardes bınmıyordun derler yollarlar

Yalan yok bu şekilde 1 defasında çevirmeden kaçtım. Kurtardım paçayı. :queen:

Eski bir scooterim var ki 1 senedir sigortası yok. Çarşı merkezde ufak bir işim vardı. Pratik diye hemen scooter ile gideyim dedim. Giderken bir caddenin önünde ekip araçlarının çevirme yaptıklarını gördüm. Hemen yolun sağına park eder gibi motoru bırakıp yürüyerek devam ettim. :) Yarım saat sonra geldiğimde 5 tane motoru paketlemiş götürüyorlardı. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar