Açık öğretim sınavları var bu hafta. Bende sınavlara motorla gidiyorum mümkün olduğunca. Okullar sapa yerlerde. Millet şahsi arabasıyla geliyor haliyle. Kaçınılmaz bir trafik her yeri sarıyor bu durumda.
Şimdi düşünüyorum, araba lüks mü, imkan mı, zulüm mü ? Motorla bile 10 dakikalık yolu 20 dakika gelebildim. Bu zamlar bize hangi nokta da zarar veriyor olacak bilemedik. Bence bizlerinde kafasını karıştırdı... Zam yoksa patlama var, şiddet var, anlayışsızlık var, her türlüsü var. Patlamadan da ölünebilen bir ülkede zamlar belki de birşey ifade etmemeye başladı.
Aslıda sopa gırtlağımızda ve aşağı doğru gidiyor. Normal de üstüne oturabildiğimiz benzetmeler olurdu.
Neyse umarım çok dahası olmadan herşey hayırlı olanına varır. Sorduğunda kimse mutlu değil, demek oluyor ki mutsuzluk da mutlu olabilmenin bir seviyesi haline dönüştü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
Verdiğim linkteki haberde ortalama bir Norveçli'nin günlük geliri 190 dolar olarak belirtiliyor, asgari ücreti yazmamışlar.
İnstagram da gördüğüm bir fotoğraf hakkında konuşucam.
95 model r1100 GS, 70.000 mil de. Adamın istedği fiyat 4.000 dolar. Yer Amerika. 4.000 dolar nedir ki ? Denemek istersen, bir ay araştırıp 2. ayda bulduğun ilk r1100 GS i alabilirsin.
Biz mutlu olabilmek için uçurumlarda yürüyoruz...