- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
Konuları çok farklı yerlere çektiğini düşünüyorum. Semt olarak emin ol aramız 1 km mesafe vardır. Ne seni tanırım ne COQ, ne hasmet,ne Okan beyi tanırım. Burası bi forum. Destekleme konusuna gelince evet desteklediğimi düşünüyorum. Lafa gelince saygıdan geberiyorsun ama yazdığın şeylerde saygısızlık hat safhada. Karşındaki insan akranın değil, profilinde yaşı 47 yazıyor mesleği motosiklet eğitmeni yazıyor, ve burda senin gibi bi kişiliğe bişeyler öğretme çabasında. Empati yap ve senin yazdıklarına bi bak, bide onların sana yazdıklarını bak. Ne demiş Okan hocamız DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR...
sen ne hakkında tartışıldığını biliyor musun? aramızda mesafe umurumda değil. ben her gün kumburgaz-beylikdüzü istikametinde gidip geliyorum işe motorumla. sıcak havalarda boş zaman bulunca kağıthane taraflarınada gittiğim oldu.
ama sen mevzuyu tam olarak bilmeden yorum yapıyorsun.
sanada söylüyorum, başlangıç motoru önermeyin artık ve öneerne de kaç cc olduğunu kendisi karar vermesi gerektiğini söyleyin. eşek kadar adam üstüne oturunca anlar sürüp süremeyeceğini, gözü kesmiyorsa kursuna gider.
hiç bilmiyor ise boş yolda antrenman yapar, bunların hepsini kendisi karar verir. biz sadece 150cc mi alıca? o zaman cbf al yada ybr al diye fikir sunarız. git 150 yada 250 al yada 300 al diyemeyiz çünkü burada kimse kimsenin potansiyelini bilmiyor sende dahil.
sen daha önce kaza yaptın mı? ne ile başladın? ss tehlikelimi? neden tehlikeli? sence en güvenli sürüş hangi tip motorda?
saygının ayarı kaçıyor çünkü haksız yere aşağılanıyor insan kızıyorum.
r6 1000 cc yazmışım, yanlış yazmamı bekliyorlarmış? peki sende beni cahil olarak mı görüyorsun?
bu arada şu an konuyu saptırdın. dediğim gibi benim sözlerim geçiştiriliyor hep.
Son düzenleme: