YBR 125 ile Dünya Turuna Çıktılar. ride2world

Güney amerikaya kadar nasıl gitmişler acaba onu merak ettim şimdi :)

amerikaya şöyle geçtiler. Motorlarını amerikaya giden gemiye park ediyorlar ve sonra uçakla türkiyeye dönüyorlar. O sırada gemi yükleniyor amerikaya gidiyor. Fatih abiler de uçakla amerikaya gidiyorlar ve motorlarını gemiden çıkarıyorlar. Yanlışım yoksa böyle olmuştu

60 la gidiyoz diyolar kendimizi kandırmayalım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------

Sponsorum olursa yanınada hatun üstede iyi para verirlerse ben gidrim :queen:

Ben de tam yazacaktım; Niye Pulsar la uzun yola çıkmadılar? Tam bir F/P motoru...

Honda bunlara ne kadar para vermiştir diyenleri anlamıyorum.

YBR ile 5500km yaptım hem de sadece Ege Akdeniz Marmara. Neden mi yaptım, param yoktu ve çok az yakıyordu. Başka türlü yapamazdım.

Ve evet 80'le gittim. Honda da para falan vermedi.

Yamahayla gezerseniz honda para vermez zaten :D

vaybe 2011 de başladığım unıversitedeki tugce sınıf arkadaşımdı ve o zaman cbr125 vardı yanlış hatırlamıyorsam ve bir kazaya karışıp bacağını kırmış ancak oyleyken spor derslerinde hiç bir bahane one sürmeksizin ınanılmaz bir azimle sınıftaki herkese pozitif bir enerji katıyordu.daha sonra nınja 250 almıştı.. valla arkadaşı ıle birlikte bu tip bir maceraya atılmaları belki kendileri için olmasada takip eden bizler için inanılmaz bir seruven keşke herkes bu ikili gibi hayattın sillelerinden yılmayıp maceraperest olsa hayallerinin peşinden koşabilsede hayatında acaba,keşke ,demese farkını hayata bakışını açıkca ortaya koyabilse . cesaretlerinden ötürü kendilerini tebrik ediyorum

Dünya turnelerinde Yebere li Türkleri görüyoruz bayaa ama cbf150 li Türkler piyasada yok . Oysaki tersi olsaydı daha akla yatkın dururdu. CBF150 Az daha güçlü daha konforlu. Hayret.

Dünya turnelerinde Yebere li Türkleri görüyoruz bayaa ama cbf150 li Türkler piyasada yok . Oysaki tersi olsaydı daha akla yatkın dururdu. CBF150 Az daha güçlü daha konforlu. Hayret.

Cbf le dünya turu yapmaları için yanlarında damacanayla yağ gezdirmeleri gerekir.

Ride2world - Mali mulku satanlar

http://www.ride2world.com

Evlenmeye karar veren Turk cift dugun masrafini seyahate harcayalim derler, evi ve motorlari satar iki kucuk cc motor alip dunya turuna cikarlar.. ustelik abimiz diyabet hastasidir... instagram hesaplarinda cok guzel videolari var..

Super Moderator
Takip ediyorum arkadaşları. Hayalimdeki işi yapıyorlar. İnş bana da nasip olur.
Evi barkı satma muhabbeti ne kadar gerçekçi bilemiyorum. Sonuçta geri dönülecek.
Kuvvetle muhtemel bunları hesaplamışlardır.
Allah kazasız belasız tamamlamak nasip etsin.
Keşke en azından 200 cc'lik birşey alsalarmış demeden edememiştim.
Ybr ne bileyim..

Motorla Dünya Turu Yapan Türk Çift

Ybr 125 ile 80 bin km yol yapmışlar dünya turu atmışlar helalolsun..

600-800cc lik motorlarlada bir semtten bir semte ancak giden arkadaşlarada selam olsun burdan..

motor sürmenin usta motorculuğun hacimle tek tekere motoru vermekle bir ilgisi yoktur..
bir kadın bir adam 80 bin km yol yapmışlar 125cc lik motorla motorculuk da motor sürmekde bunun ruhunda gizli..

o ruh olan insan 100cc lik motorla bile dünya turu atar o ruh olmıyan insan 1500c.c lik motor alsa neye yarar..

Muthis gercekten. Hayranlikla izledim.

Masa sandelyeye bayildim bu arada :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

Bu arada bu video “az daha koy ybr al” sozunun sebebi olabilir :))

Gezmeleri güzel, ruhları güzel vs tamam da, 600-800, 1500 cc alıp gezmeyen adama laf niye onu anlamadım. Alırım 1200 gs salonuma süs olarak koyarım kime ne üstad:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar