Enduro-Cross nedir ? Nedir bu çamur sevdamız ? Nedir bu asfalt sevdanız ?

Biri "imlâ" mı dedi :) :D

Hocam ben normalde öyle çok ileri derece Türkçe yazım kurallarını bilen biri değilim, ama iş yerinde bile not felan alırken, herhangi bir müsvette yazı yazarken noktalama virgül kullanırım.

Hayatta en sınır olduğum şey uzun yazılarda virgül koyulmadığında yazıyı anlamak için tekrar okumaktır :)
Ikinci okuyusumda mutlaka yazana küfür ederim :D

Hocam orasida yazın ana baba günü , çok güzel zemini var aslında.

Kocaman arazi herkese yetecek yer var. İstanbul un en güzel enduro parkurları Belgrad ta . Türkiye şampiyonları çıkarıyor bu parkurlar.
Siz nerede gazlıyorsunuz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:40 ----------

https://tr.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=15628139

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:41 ----------

https://tr.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=15564032

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:44 ----------

https://tr.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=14956595

Kocaman arazi herkese yetecek yer var. İstanbul un en güzel enduro parkurları Belgrad ta . Türkiye şampiyonları çıkarıyor bu parkurlar.
Siz nerede gazlıyorsunuz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:40 ----------

https://tr.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=15628139

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:41 ----------

https://tr.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=15564032

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:44 ----------

https://tr.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=14956595

Bende sık sık gidiyorum belgrada parke güzel dediginiz gibi, ama ben yüzmeyi de fazlasıyla sevdiğim için yaz aylarında genelde şile tarafında önce bi cross-country hesabı kullanılmayan tarla bağ bahçe orman belirsiz hedef ne gelirse ölümüne terler, sonra "coss" diye suya atarım kendini :)
Sudan çıkınca yorgunluktan el ayak tutmaz oluyo genelde ama, bizde böyle kabullendik bu mereti hocam ne yaparsin :)

Hocam bu süpermiş yaa hahaha :mrgreen:
Teşekkür ederim yorumunuz icin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------

Cin mali deyip geçmeyin , iyi davranırsanız üzmeyecek çin malı cross seçenekleride var , neredeyse çerez parası denilecek fiyatlarda.
Extreme, black cat gibi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------

Asfalt muhabbeti taş atmak gibi oldu ama öyle değil :)
Bana arkadaşlarım hep , "Nedir oğlum bu çamur merakin" derler, onlara ithafen bende soruyorum "Nedir bu asfalt merakın" diye :)

Asfalt merakım hız, ara hızlanma ve son hız... :) Enduroda güzeldir motorsikletin her türlüsü candır

Bende sık sık gidiyorum belgrada parke güzel dediginiz gibi, ama ben yüzmeyi de fazlasıyla sevdiğim için yaz aylarında genelde şile tarafında önce bi cross-country hesabı kullanılmayan tarla bağ bahçe orman belirsiz hedef ne gelirse ölümüne terler, sonra "coss" diye suya atarım kendini :)
Sudan çıkınca yorgunluktan el ayak tutmaz oluyo genelde ama, bizde böyle kabullendik bu mereti hocam ne yaparsin :)

Bizdede durum aynı, çok hararet yapınca Kısırkaya plajında atıyoruz kendimizi Karadenize. Kışın zaten bütün kumsal bizim kumda gazlamak süper oluyor.

Asfalt merakım hız, ara hızlanma ve son hız... :) Enduroda güzeldir motorsikletin her türlüsü candır

Öyle hocam 2 tekerli olduktan sonra hepsi bizden, bisiklette dahil :)
Ama herkesin gittiği yerde herkesten hızlı gitmek yerine, kimsenin gidemediği yerden tek başına yavaş gitmeyi tercih ederim :)
Motosiklet dışında da , herkesin giydiği güzel kıyafeti giymek yerine, sıradan ama kimsede olmayanı giymeyi tercih ediyorum hep.
Narsistlikten heralde :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

Bizdede durum aynı, çok hararet yapınca Kısırkaya plajında atıyoruz kendimizi Karadenize. Kışın zaten bütün kumsal bizim kumda gazlamak süper oluyor.

En zevkliside ss veya scooter tarzı motoruyla denize gelip, plajın başlangıcında motorunu bırakıp yürüyen adamların yanından motorla kuma girmek :)

Arz talep doğrultusunda MT ailesi olarak bi enduro grubuda oluştururuz belki.
Hayırlısıyla bir yaz gelsin.

Alın alın enduro alın cross alın türkiyede yeterince reyzikci var. Biraz da enduro konuşalım. Bilgi eksikliği çok az enduro-cross motosikletlerin kullanışı olsun bakımları olsun. ::146::

Alın alın enduro alın cross alın türkiyede yeterince reyzikci var. Biraz da enduro konuşalım. Bilgi eksikliği çok az enduro-cross motosikletlerin kullanışı olsun bakımları olsun. ::146::

Çoğalıyor gün geçtikçe endurocular . Yeterli bilgi var aslında . Yarışlar bile gidip izlense orda birileriyle tanışılıp bilgiye ulaşılabilir.
Bazende yazmaya çalışınca çok km yapanlar benim 500000 km tecrübem var deyip terso yapıyorlar. Binlerce km tecrubeli çok arkadaşım araziye girince motor kullanmayı bilmiyormuşuz dediklerini çok bilirim . :) Tecrubemiz , bildiğimiz kadar merak edilenlere cevap vermeye çalışırız.

Çoğalıyor gün geçtikçe endurocular . Yeterli bilgi var aslında . Yarışlar bile gidip izlense orda birileriyle tanışılıp bilgiye ulaşılabilir.
Bazende yazmaya çalışınca çok km yapanlar benim 500000 km tecrübem var deyip terso yapıyorlar. Binlerce km tecrubeli çok arkadaşım araziye girince motor kullanmayı bilmiyormuşuz dediklerini çok bilirim . :) Tecrubemiz , bildiğimiz kadar merak edilenlere cevap vermeye çalışırız.

Aynen hocam iki avuç bildiğim var onuda kabartmaya çalışıyorum, sorulan bi soru olduğunda bilmiyorsam eğer çevreye soruyorum sırf millet enduro sürsün diye :)
Sektörün üzerinde hakkım var TMF'den bi plaket bekliyorum.
Hani plaket olmasada bi bot hediye edebilirler en azından :p

Güzel bir yazı olmuş:)Antalyadn selemlar gezilerimize katılmak isteyenler ulaşabilirler,enduronun yaygınlaşması çok güzel.
Geçen haftalarda yapmış olduğumuz termessos gezisinden derlemeler:):) iyi gazlamalar arkadaşlar..

https://youtu.be/FUAMSE_2F5w

Güzel bir yazı olmuş:)Antalyadn selemlar gezilerimize katılmak isteyenler ulaşabilirler,enduronun yaygınlaşması çok güzel.
Geçen haftalarda yapmış olduğumuz termessos gezisinden derlemeler:):) iyi gazlamalar arkadaşlar..

https://youtu.be/FUAMSE_2F5w

Sagolun eksik olmayın forumda bir kaç enduro tutkunu olarak tuttugumuza enduro anlatıyoruz :)
Yaz tatilinde yolun antalyaya düşebilir, eğer nasip olursa aklımda bulunsun. :)

Sagolun eksik olmayın forumda bir kaç enduro tutkunu olarak tuttugumuza enduro anlatıyoruz :)
Yaz tatilinde yolun antalyaya düşebilir, eğer nasip olursa aklımda bulunsun. :)

Anlatıyoruz ama durum içler acısı euro almış başını gidiyor.Parçalar çok pahalı,ekipman desen öyle bilmiyorum nereye kadar sürdürebileceğiz:)Arka lastik olmuş 400tl,antalya kemer bölgesi belgrad gibi değil,lastik 3 ay dayanmıyor.Hal böyle olunca bakım ve tamiratını yapmayı öğrendim bildiğin tamirci oldum yani:):)ama herkez yapamıyor ,ciddi masraflı bir spor.Bunların yanında verdiği zevk tartışılmaz 3-4 saat içersinde 3-4 litre su içiyor ve bunu hemen ter olarak atıyorsunuz,bilirsin zaten..Ciddi kondüksiyon isteyen bir spor.

Anlatıyoruz ama durum içler acısı euro almış başını gidiyor.Parçalar çok pahalı,ekipman desen öyle bilmiyorum nereye kadar sürdürebileceğiz:)Arka lastik olmuş 400tl,antalya kemer bölgesi belgrad gibi değil,lastik 3 ay dayanmıyor.Hal böyle olunca bakım ve tamiratını yapmayı öğrendim bildiğin tamirci oldum yani:):)ama herkez yapamıyor ,ciddi masraflı bir spor.Bunların yanında verdiği zevk tartışılmaz 3-4 saat içersinde 3-4 litre su içiyor ve bunu hemen ter olarak atıyorsunuz,bilirsin zaten..Ciddi kondüksiyon isteyen bir spor.

Hocam masraf olayını hiç sormayın, SS tutkunu arkadaşlar sanıyor ki dainese tulumlar pahalı :)
En büyük masraf ne derseniz lastikler zorluyor insanı..
Senede 2 cift lastik harcıyorum ortalama, garaj lastikciye döndü, odamın duvarındaki raf bile Cross lastikten, o duruma geldim artık :mrgreen:
Gel gör ki verdiği haz tutku, hepsini unutturuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar