2017 de r25 gelmiyor diye biliyorum euro4 standartlarına uymadığı için r25 olarak gelmeyeceğini söyleyenler oldu beygir gücünün biraz dusebilecegini duydum. Fiyatlar da uçuk olabilir yeni yılda gelecek olan motor için . Ben de arastirmalarim dan sonra kasım 21 de aldım mat gri r25 parası olan arkadaşların bu r25 zevkini tatmasini isterim mükemmelyeni yılda r25'e abs geliyor mu?
Hocam uğraşacağınıza direk sele çantası alsanız daha iyi olmaz mı?
http://www.carpimoto.it/Images/Products/Zoom/Givi_XS305B_Borsa_Sella_Cargo_XStream_Hornet.jpg
Foto daki Honda'nın hangi modeli acaba?...Bileniniz var mı?...Çok şekil bişeymiş yaww...
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
Sizlere sormak istediğim bir takım sorularım olacak sizinde fikrinizi almak istiyorum!
Malum 2017 de r25 gelmeyecek diyorlar bu durum mevcut r25 sürücülerini ne derecede etkiler sizce zararlı çıkarmıyiz? Yedek parça sorunu gündeme gelir mi? Açıkçası r25 ı satmak da istemiyorum çünkü 2016/11 trafik çıkışlı daha 950 km de 2017 de r25 in gelmemesi bizi iyi ve kötü olarak ne yönlerden etkiler sizce ne yapılmalı görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. . .