Ankara'da Ücretli Motor Saklama/Park Yeri Hizmeti

Merhaba, Ankara'da motorumu koyabileceğim ve istediğim zaman alıp yeniden bırakabileceğin ve aylık kira ile motor park hizmeti sunan güvenilir bir firma var mı acaba? İstanbul'da böyle bir yer kullanıyordum. Ankara'da bu hizmeti veren bir yer arıyorum. Bilen arkadaşlar var mı? Teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------

Aslında tam adı Garaj hizmeti olacak sanırım. O kadar şey yazıp garaj yazmamışım. :)

Ticari olarak işletilen kapalı garajlar genelde ulus, kızılay, tunalı civarında olur. Onun dışında mahallelerde apartmanların küçük veya büyük kendi garajı olur veya herkes sokağa park eder. Park sıkıntısı pek olmadığından mahallelerde paralı garaj pek bulamazsın.

Çankaya civarında arıyorum. Bu kapalı otopark'da olabilir ancak ben çankayada bulamadım. Demek istediğim motosiklet firmaları böyle hizmetler veriyor. Ankara'da varmı? Ulusan firması veriyormuş sanırım ancak çok uzak orası.

Hocam Google Map'e mahallenin adını yazıp otoparklar diye aratırsan bulabilirsin. Ben öyle buldum.

Malesef çankaya da çıkmıyor. En iyisi motor garaj hizmeti veren yerler olacak sanırım.

Merhaba, Ankara'da motorumu koyabileceğim ve istediğim zaman alıp yeniden bırakabileceğin ve aylık kira ile motor park hizmeti sunan güvenilir bir firma var mı acaba? İstanbul'da böyle bir yer kullanıyordum. Ankara'da bu hizmeti veren bir yer arıyorum. Bilen arkadaşlar var mı? Teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------

Aslında tam adı Garaj hizmeti olacak sanırım. O kadar şey yazıp garaj yazmamışım. :)

ankaraada basskent oto sanayınde efe motor var.sahıbı aydın ve salıh usta nıcolas da derler kendısıne.onların ıı katlı bır yerı var hafatlık calıstıryorlar falan bana anlatmıstı bır suru de benım o zaman kapalı garajım vardı sımdı de sıetnın kamelyasında uzerın ortulu duruyor yagmus camur kar almıyor bıraktım bu sene bu sekılde orayı bır ara ıstersen 05324046061 guvenılır bır adamdır kendısı ben yıllardır tanır ona gıderım

Kızılay'daki kocatepe otoparkı.. Aylık abone olabilirsin. Motosikletler için ayrı bir bölüm ayırmışlar.. Bir kaç sene kışı geçirmek için kullandım. Ulaşım da kolay..

Ayrancı pazarının altında çankaya belediyesinin otoparkı var kapalı. Aylık 200tl gibi bir şey olmalı. Tek handikapı sabah 8 akşam 10 arası açık diye hatırlıyorum. Bu saatler dışında kitleyip gidiyorlar

Motomekaniğe bir sor istersen.

Motomekanik faal mi? Daha doğrusu bu moto mekanik eski 4-44 motor değil mi? Eğer öyle ise kapandılar diye biliyorum. Yok motomekanik farklıysa oraya da uğrayım bir ara.

Sorunuzun cevabına gelince, ancak kapalı otopark olur Ankara'da sizin mevkiye yakın.

Kapalı garajı olan apartmanların yöneticilerine sorabilirsin. Ücreti mukabilinde park etmek istiyorum dersin kabul ederlerse bırakırsın.

It's no secret we have a weakness for Retro-styled bikes. And the new Yamaha SCR 950 hits all the right notes. Just check out the sweet vintage lace wheels and old school number plates. The SCR looks like something that would roll right out of Steve McQueen's garage in the 1970s. The new on-off road scrambler-style machine is based on the bones of the Yamaha Bolt cruiser, including its 942cc air-cooled Twin. But the transformation to SCR was accomplished by adding a taller suspension and handlebars for a comfier riding position.

Tahran caddesinde dünya ticaret merkezinin altındaki garaja koyuyordum, aylık 60 tl veriyordum geçen sene.

ankaraada basskent oto sanayınde efe motor var.sahıbı aydın ve salıh usta nıcolas da derler kendısıne.onların ıı katlı bır yerı var hafatlık calıstıryorlar falan bana anlatmıstı bır suru de benım o zaman kapalı garajım vardı sımdı de sıetnın kamelyasında uzerın ortulu duruyor yagmus camur kar almıyor bıraktım bu sene bu sekılde orayı bır ara ıstersen 05324046061 guvenılır bır adamdır kendısı ben yıllardır tanır ona gıderım

Efe motor 100 tl mi? Teşekkür ederim. Yarın bir telefon edeyim. Ankara'da şhtiyaci olanlar şöin de faydalı bir doru oldu sanırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------

Motomekanik faal mi? Daha doğrusu bu moto mekanik eski 4-44 motor değil mi? Eğer öyle ise kapandılar diye biliyorum. Yok motomekanik farklıysa oraya da uğrayım bir ara.

Sorunuzun cevabına gelince, ancak kapalı otopark olur Ankara'da sizin mevkiye yakın.

4-44 e geçen hafta gittim. Kepeng kapalıydı. Kepengin üzerinde kapalı olduklarına dair bir yazı vardı. Ankara'da BAJAJ bayisinin kapanması düşündürücü. Bayilik verirken firma sahiplerinin finans düzeyi incelenmiyor mu? Marka değerini düşğr müyormu bu durumlar? Düşündürüccü.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------

Tahran caddesinde dünya ticaret merkezinin altındaki garaja koyuyordum, aylık 60 tl veriyordum geçen sene.

Yarın buraya da sorayım hocam. Bu fiyat ne zamandı acaba? Korumalı bir yer şse benim oturduğum yere yakın olması iyş gibi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

Ayrancı pazarının altında çankaya belediyesinin otoparkı var kapalı. Aylık 200tl gibi bir şey olmalı. Tek handikapı sabah 8 akşam 10 arası açık diye hatırlıyorum. Bu saatler dışında kitleyip gidiyorlar

Buraya da sorayım hocam. Ancak çok gibi di mi? Ev tutsak içine ihtiyacı olan arkadaşlarla koysak motoru bu fşyata gelir ealla. :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar