Hayatıma Hoşgeldin Ninjam ^_^

Senelerdir aileyi ikna etme çabaları sonucuna ulaştı. Geçen sene bu zamanlarda baya bir araştırma içerisine girmiştim ve model için son kararı verip en uygun motoru kendime seçmeye çalışırken, bana fikir ve önerileriyle destek olan herkese öncelikle çok teşekkür ediyorum.

Hemen hemen tam bir yıl sonra bugün itibari ile nihayet Kawasaki Ninja 250 SL'imi almış bulunuyorum.:bounce:

Darısı inşallah diğer motorsiklet tutkunlarına.:king:

Motor herkesin de dediği gibi resimlerde yeterince dikkat çekmese de yakından geçekten harika. En kısa zamanda resimlerini de eklerim .

Tekrardan bana fikir veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim. :)
Tekeriniz düz bassın

:king:

Motorunuzun hayirli olmasini temenni ederim. Cok guzel bir secim yapmissiniz.
Benimde r25 almadan once ilgimi ceken motosikletlerden biriydi.
Kazasiz belasiz insallah.

Motorunuz hayırlı olsun. Gerçekten çok güzel bir motor.
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun yakın zamanda resim bekliyoruz :)

Çok teşekkür ederim ^^
Baya düşündürdü beni de ama hem artıları hem de yeni başlayan ve kadın kullanıcılar için daha hafif alçak olması baya ağır basan faktörler arasındaydı :) Tabii ki eşlerine aldıklarını söyleyip tavsiye edenler olmasa , bu kadar çabuk karar veremeyebilirdim.
İlk motorum bakalım :D
inşallah hepimiz kazasız belasız günlerde kullanırız.

Motosikleti
CBR 500 R
Boy kaç ? Küçük durduğunu söylüyorlar genelde . Hayırlı olsun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun.içine kurt düşürmek gibi olmasın ama 3900 euro dan aldın hesaplattın değilmi ? sene sonuna kadar bazı kawasakilerde indirimler var bende z300 almaya çalışıyorum tabi motorumu satabilirsem.

Bende rs 200 ve ninja arasındayım aralarında Bi 3 kusur tl fark var yazın başında bakalım nolucak

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun. :cat:

Fotoğraflarını görebilir miyiz motorun? Hayırlısı olsun güle güle kullanın... Fiyat olarak kaçtan aldınız bir de?

Çok teşekkür ederim herkese ☺ abs li aldım 4250 ye
WSB alacaktım fakat abs li kalmamış düz yeşili aldım ben de mecburen. Param bana kaldı yoksa 4900 € yi gözden çıkartmıştım. Resimleri en kısa sürede yükleyeceğim henüz teslim almadım yoğun çalıştığım için henüz ruhsat vs işlerini halledip teslim alamadım. Sabırsızlanıyorum ��
Boyum 1.60 1.62 civarında maalesef biraz boyum kısa o nedenle de bu model marka aklıma yattı beni en çok düşündüren acaba rahat değer mi yere ayağım zorlanırmıyım gibi sorulardı. Motoru teslim alır almaz resim çekip yükleyeceğim nasıl duruyor bir bayan sürücüde fikir açısından yardım ı olması için. Darısı inşallah her motorsiklet almak isteyenin başına inşallah kaZasız belasız günlerde hepimize :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------

Ayrıyeyten şunu da ekleyeyim yaşım 30 keşke çok daha önce alsaymışım motorsikletimi , bir şekilde gözümü karartıp diyorum. Aileyi çiğnemedim kimse kırılıp gücenmesin dedim ama daha motora binmeden özgür hissediyorum kendimi. Bu trafikte servis bile olsa işe gidip gelmek işkence. Bol bol pratik yapıp bir an önce kendimi yollara vuracağım.

Hayırlı olsun hocam çok güzel seçim yapmışşınız. Ayağınızı tam olarak basıcağınızı sanmıyorum ama basarsınız korkmayın benim boyum 1.71 rodaj bittikten sonra çok çılgın bi motor olucak inanın. Aman bu kış aylarında vites 2de 3de 4de yağışlı havalarda gazı fazla açayım demeyin hemen kendinizi yerde bulabilirsiniz . Tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız.

Çok teşekkür ederim evet biraz havada kalıyor topuklarım ama olsun şimdilik alçaltma kiti ile o farkı kapatacağım inşallah sonrasında zaten motora ve ağırlığına alışınca değmiş değmemiş çok etkileyeceğini sanmıyorum. Rodaj bittikten sonra bakacağız inş fazla çıldırmayız :D
Şu sıra kıyafet araştırması içindeyim bir an önce tamamlamak için uğraşıyorum o nedenle henüz kullanmıyorum. En kısa süre de resimlerini ekleyeceğim motorun. Hepimize kaZasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun inşallah ^_^

Hayırlı olsun güzel tercih.Kısa sürede Üst modele geçme isteği saracak seni .Kazasız belasız kullanırsınız İnşaallah .

hayırlı olsun iyi günlerde kazasız kullanın

alçaltma kitleri mevcut ayağınız yere değmezse bu videosu irfana müracat o imalatını yapıp montajını yapar

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------

buda motosikletin alçaltılmış hali

Hem benim için hem de bu konuda merakı olan aklında soru işareti kalan diğer kullanıcılar için çok faydalı bir bilgi. Teşekkür ederim takozla alçaltma kitini mutlaka düşünüyorum zaten en azından motorun kilosuna alışana kadar.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar