Bostancı merkezde eski tren istasyonun hemen ordaki ptt den alabilirsiniz. Ben mayıs ayında ordan aldım
Arkadaşlardan stickeri nereye yapıştırıyorsunuz ..
stikır yok 6.sınıf HGS kartını alıyorsun çantana cüzdanına atıyorsun o otomatikman düşüyor...
bir yere okutmana gerek yok...sistem plakandan düşüyor...
http://trafikarac.com/wp-content/uploads/2016/03/hgs-kredi-yükleme-nasıl-yapılır.jpg
Arkadaşlardan stickeri nereye yapıştırıyorsunuz ..
Anladım hocam tşk ederim birde bankalardan alabiliyor muyuz bunu .. İlla PTT den mi almamız gerek hocam ..
6.sınıf HGS genelde bankalarda olmuyor..bulundurmuyorlar..bankalar hgs verirken hesaba bağlıyorlar hesap açmanızı istiyorlar..kontürlü tip sadece PTT de de var..maaş müşterisi olduğunuz banka şubesini arayıp sorun ya da PTT den alın 50 liraya 15 lira kart ücreti 35 lirada içinde kontür..
Kardeşim Slm Cumartesi günü PTT açık oluyor mu yada Köprü üstünde alsam sıkıntı olur mu ..
Kardeşim Slm Cumartesi günü PTT açık oluyor mu yada Köprü üstünde alsam sıkıntı olur mu ..
Cumartesi günü fsm den almıştım ben önceden arayıp sor var mı diye, varsa ayırt :mrgreen: tek kişi bakıyor orda işlere zaten.
ptt köprü gişelerini ara sor. onlarda oluyor 6. sınıf hgs. bankadan alamıyorsun.
ha dersen ki ben uğraşamam para yatırmakla, alırım bankadan bağlatırım kredi kartına bankadan alır her geçişte araba ücreti ödersin.
6 sınıf hgs yi ya merkez postanelerden, ya da köprü gişelerinden ala bilirsin, köprü gişelerde ptt olmaz zaten.
Peki hocam cumartesi bu işin oluru var mıdır akslilik işlerin yoğunluğundan kafamızı kaldıramadık ..