Ben de düşmedim de duran kamyona ortalama 60 km hızla vurdum bu sayılırmı??)
Ben sayarım aga. Yandı gülüm keten sicil!
Ben de düşmedim de duran kamyona ortalama 60 km hızla vurdum bu sayılırmı??)
Düşmeyenlere henüz düşmemiş motorcu denir![]()
26 yıldır motosiklete biniyorum.
Motosikleti en temel anlamdan , en ileri seviyeye kadar anlatıyor ve öğretiyorum.
Profesyonel işim bu olduğu için yılda ortalama 50.000 km civarında motor üzerindeyim. Toplam kilometemi hiç hesaplamadım ,herhalde epey olmuştur.
Yılda 1-2 kez motoru olduğu yerde yere bırakmak zorunda kalıyorum . Ortalama yılda 1 kez seyir halindeyken kayıp düşme şeklinde düşüşler yaşıyorum.
Allaha çok şükür 26 senedir bir obje ile çarpışma şeklinde kazam olmadı. Olmaması için kendimi geliştirmeye devam ediyorum.
En iyi motosiklet sürücüsünün , torunlarını motosikleti ile gezdirebilen motorcu olduğuna inanıyorum.
Henüz torunum yok![]()
Motosiklet becerinizi ,düşme sayısı ile hesaplıyorsanız;
Dünyanın en beceriksiz sürücüleri arasına Valentino Rossi , Kenan Sofuoğlu v.b. gibi tanıdık isimleri koymanız gerekebilir. CSS in baş eğitmeni ve kurucusu Keith Code a göre kişinin kendi sürüş becerisinin %75 inin üzerine çıkmaması kazaya karışma riskini minimuma indirmekte. Kapasitenizin %75 inin üzerine çıkarak motosiklet kullanıyorsanız risk büyük ölçüde artmakta. Tempoyu arttırmak istiyorsanız ,bilgi ve tecrübenizi adım adım arttırarak bu %75 lik seviyeyi yukarı taşımak en güvenli yol olacaktır. Yukarıda ismi geçen sporcular çok küçük yaşlarda tanıştıkları motosiklet ile uzun kilometreler ve yıllar geçirdikten sonra bu seviyeye ulaşabildiler.
Sevgilerimle
Ben sayarım aga. Yandı gülüm keten sicil!
Gerçek bir motorcu değilsin sen. Derhal bırak motoru ve terket bu forumu ::11122::
Benim gözümde düşmeyen motorcu , gerçek motorcu demektir.Dikkatli , tedbirli , saygılı...
600 km/s ile.giderken kendimi atarsam gerçek motorcu olur muyum yeni başlicam motora