Düşmeyen motorcu

2006 ya da 2007 yazında sokak arasında bir amcanı zört diye park yerinden çıkması sonucu düşmüştüm. Kıyrıtık bir asya scooter vardı, ben de panik fren konusunda bir bilgiye sahip değildim, düştüm motorun altında kaldım dizim kanadı biraz. Çok da yavaş gidiyordum aslında.

2013'te yokuş aşağı zift üstünde düştüm, bacak biraz kötü uf oldu, yine şortlaydım. Şöyle diyeyim, hastanede bacağıma yapışan zifti döner gibi ince ince kestiler. :)
Kiralık kask falan kafamdan çıktı. Sonra niye arai'ye o kadar para rereörö :)

Uzuuuuuun zaman olmustu asfaltla yakınlaşmayalı :) Hatta gittikçe de uzaklaşıyorduk. Tekerin birisi yerde şahlanmış giderken hiiiç hesap etmediğim o rüzgar alaşağı etti :) 2 hafta oldu hâla şaşkınım. Yahu ne güzel gidiyorduk nerden cıktı o rüzgar :)

Motoru ulaşım aracı olarak kullanmayan bir arkadaşım var 5 yıldır düşmesi yok. Anca böyle olabilir, her gün binen mutlaka düşer arkadaşlar.

bizim köyde bana dere kenarı kuşu derler. genelde arklara ve çukur alanlara düşmeye meraklıyımdır. hatta bi kaç saat önce bir arabaya giydiriyordum az kalsın, yağmurda var. cısss olacaktık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar