Maksat araziye girmekse Bajaj boxer ybrden çok daha uygun. Boxer ybr'nin yari fiyatında, sert amortisörlü, daha geniş devir aralığında tork veren bir motosiklet.
Derin bir çukura hızla girdiğini düşün. Amortisörün bir anda sonuna kadar kapanmasını ister miydin?
sert oluncada yoldaki taşı bile hissediyorsunki bu arazi olursa heryer taş toprak..
Ybr ile köy yollarına engebeli yollara girersiniz sıkıntı yaşamazsınız fakat yeni başlayacağım diyorsunuz. Ybr'ye o yollarda ve acemilikte yazık edersiniz. Ybr esasında asfalt/yol motoru, sürekli dağ bayır kullanımında 2. el kuba black cat yada mondial xtreme max veya muadili bir motor daha iyi olur benim kanaatimce.
Evet .Derin bir çukura hızla girdiğini düşün. Amortisörün bir anda sonuna kadar kapanmasını ister miydin?
Arazide iyi gitmesi için sert süspansiyonuyla beyin sarsıntısı yapıp ertesi gün baş ağrısı, bel ağrısı yapması gerekmiyor. Arazide sert süspansiyon iyiyse neden bütün cross'ların ön amortisöründe en az 20 cm esneme payı var ?Şunu kabul etmek gerekiyor önce, arazide iyi giden motosiklet derken kimse komfordan bahsetmiyor, zira insanın aklına gelecek en son şey o![]()
O yüzden hissettiğin şeylerin pek önemi yok.
Mondial Xtreme max 150 güzel bir motosiklet. Kullanmadım ama, hakkıdaki bilgilerim hep olumlı yönde. uzun yol yapmıyor olsam ben alırdım bundan. Titreşimsiz, ekonomik bir motor. Köy yolları, engebeli yollar için ideal. Amortisörleri yüksek ve yumuşak olduğu için sorun yaşatmaz. Yeni başlayanlar 150cc ile başlayamıyor diye biliyorum, bundan alamazsanız başlangıç için; 2. el 3000TL civarı ybr alın derim.