[Mersin - MT]

Mersin İl Temsilcisi
Bir toplantı mi duzenlesek?
Cep numara profilinde yazıyor.
Ulasmak isteyen buyursun?

sa mersin mtli arkadaşlar. haftaya cumartesi yani 21 mayıs ta kıbrıs tan mersin e kpss sınavı için gelicem. forum mersin civarında nerde konaklayabilirim 2 gece. yardımcı olabilicek varmı?

Mersin İl Temsilcisi
var yağız kardeşim...
özelime y6azarsan senle iletişime gecebilirim..

19 Mayıs Perşembe günü tevfik sırrı gür stadyumu önünde etkinlik var , kortej daha sonra stunt gösterileri bilginiz olsun saat sabah 9da bilginiz olsun.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
İyi günler arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Kısmetse salı sabahı mersine gelicem ve motosiklet ile gelmeyi düşünüyorum. Mersin oteli veya istiklal caddesi civarında motoru güvenerek bırakabileceğim kapalı otopark var mıdır 2 veya 3 günlüğüne ?

İyi günler arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Kısmetse salı sabahı mersine gelicem ve motosiklet ile gelmeyi düşünüyorum. Mersin oteli veya istiklal caddesi civarında motoru güvenerek bırakabileceğim kapalı otopark var mıdır 2 veya 3 günlüğüne ?

N'oldu kardeş,yer ayarlayabildinmi? Yoksa sana yardımcı olayaım.

Hastana caddesinde getir bizim tükana bırak kardeş. klx ile oynaşsınlar :cherry:

Mersin Ybr Club toplantısında '' Motosiketleri Farkedin!'' etkinliği adıyla yanımızda bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

Mersin İl Temsilcisi
biz buıradayız da, onca özelden mesajımıza rağmen hep özelden biz, genelden üyeler yazıyor ve bir kişi de toplanalım demiyor sağolsunlar..

:)

Herkese merhaba arkadaslar. Motorum pulsar 200 ns 2015 kasim ayinda istanbuldan aldim ve ilk motorum. Yani halen yeniyim. 2016 kasim ayinda kisisel sebeplerden dolayi mersine memleketime dondum. Buralarda motorumu cok kullanma firsatim olmadi. On fren diskim yamuk istanbulda degistiremedim buraya gelince yetkili servis yoluyla siparis actim gelmesini bekliyorum. Sonrasinda alistirma amacli surus yapmak istiyorum ancak sehir icinde yollar cok duz bana gore. Bana onerebileceginiz virajli rotalari bekliyorum. Ayrica kendimi hazir hissettikten sonra yapiliyor ise grup suruslerine de katilmak isterim.

Mersin İl Temsilcisi
Herkese merhaba arkadaslar. Motorum pulsar 200 ns 2015 kasim ayinda istanbuldan aldim ve ilk motorum. Yani halen yeniyim. 2016 kasim ayinda kisisel sebeplerden dolayi mersine memleketime dondum. Buralarda motorumu cok kullanma firsatim olmadi. On fren diskim yamuk istanbulda degistiremedim buraya gelince yetkili servis yoluyla siparis actim gelmesini bekliyorum. Sonrasinda alistirma amacli surus yapmak istiyorum ancak sehir icinde yollar cok duz bana gore. Bana onerebileceginiz virajli rotalari bekliyorum. Ayrica kendimi hazir hissettikten sonra yapiliyor ise grup suruslerine de katilmak isterim.

Hoşgeldiniz..
telefon numaram kayıtlı.
dilediğiniz zaman arayabilirsiniz, çayımızı içmeye buyurabilirsiniz.
Yapabileceğim bir şey olursa elimden geleni yaparım. hangi muhitte oturuyorsunuz?

Hosbulduk pirireis mahallesinde oturuyorum. Ilginiz icin tesekkur ederim.
Su an icin asfalti duzgun virajli ve merkeze cok uzak olmayan rota bilgisi ihtiyacim var.

Herkese selamlar..bende mersine tayin sebebiyle yeni gelmiş bulunuyorum.mt 07a ile aranızda olmak isterim.keyifli sürüşler yapalım yeni yerler keşfedelim grubu canlandıralım isterim.

Merhaba hosgeldiniz grup canli ama ozelden konusuluyor genelde anladigim kadari ile musait bir zamanda tanismak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar