Selam arkadaşlar kiyafet konusunda fikir ve yorum lariniza ihtiyaç
İhtiyacım var yazacaktım
kislik venom yada 4 riders uyarmi goruslerinizi bekliyorum
Alt üst takım olarak tecrubelerinizi pylasirssaniz sevinirim
Kışlık Venom Tourex 3 katlı mont ise bahsedilen sizi belli bir noktaya kadar sıcak tutacaktır, ancak 1 saati aşan uzun yolda birçok montta olduğu gibi göğsünüze rüzgar gelirse üşürsünüz, bu durumda içe giyilecek/takılacak uygun bir göğüs koruması rüzgarı oldukça kesiyor ve daha rahat etmenizi sağlıyor.
Ayrıca yağmur katmanını çıkartıp yağmura yakalanırsanız hafif bir yağmurda 10 dakkada içinize işler yağmur(Bu sabah Ankara'da başıma geldiği gibi). Yağmur katmanıyla bu süre uzuyor anck bu katman ne tam boğaza kadar ne de montun tam eteklerine kadar olmadığı için bunların dışı bölgelerde koruması sınırlı.
Yağmur katmansız 6-7 derecenin altına düşmeyen sıcaklıklarda 30dakika-1saatlik sürüşlerde altınızda sadece uzun kollu bir gömlek ile bile rahat edersiniz. Bunun altına düştüğünde içinize bir polar kıyafet giyerek biraz daha uzun süre rahat edebilirsiniz. Yağmur katmanını takarsanız ısı korunduğu için daha iyi, hatta terletebilir.
Ben yağmurlu hvada bu montun üstüne yağmurluk da giydiğim için yağmurdaki performansı bilgim bukadar. Ancak kuryeci bir arkadaşla görüştüğümde belli bir yerden sonra "yağmur alıyor" demişti.
Fiyat/performans ürünü(sayılır, 350tl civarı şuan). Soğukta/ayazda aslında bence fiyatına göre çokiyi ama yağmurda idare eder..