[Mersin - MT]

bu arada üzerimizdeki gizli gözlerin aklına yanlış bişey gelipte sevinmesin. biz sımsıkı dostlarız. düşüncelerim sadece benim şuanki durumumdur...

selam arkadaşlar bu hafta sonu ne yapıyoruz, kaan ın doğumgününden sonramı çıkıyoz yoksa pazar sabahımı ?

ressam kardeş sende bu arada gel de görüşelim artık

mrb mersin mtnin delikanlı insanları nasılsınız iyisiniz iyi neyse bu hafta deniz sefamız var var olmasına varda biz erken bir saatte sabah 06:00 gibi nerde buluşuyoruz kaan bu arada maddiyatı kafaya takma sen bana ben sana destek çıkarız arkadaşlarımızda yanlız bırakmazlar sen sadece o ortamda bulun inan bana senden az kalır yanım yok neyse allah hayırlısını versin bakalım bu günleride atlatalım lan kaan baya açılmışız ya bu tatil bizi kastı olum ya.........

mrb mersin mtnin delikanlı insanları nasılsınız iyisiniz iyi neyse bu hafta deniz sefamız var var olmasına varda biz erken bir saatte sabah 06:00 gibi nerde buluşuyoruz kaan bu arada maddiyatı kafaya takma sen bana ben sana destek çıkarız arkadaşlarımızda yanlız bırakmazlar sen sadece o ortamda bulun inan bana senden az kalır yanım yok neyse allah hayırlısını versin bakalım bu günleride atlatalım lan kaan baya açılmışız ya bu tatil bizi kastı olum ya.........

lan olum senin kasılsa kasılsa bir yerin kasılır onuda burada yazmayayım

Mersin İl Temsilcisi
evet arkadaşlar, aramızda maddiyatın lafı olmaz ve ressam kardeş, bu hafta sonu senin ziyaretinle bizzat ilgileneceğim. misafirlerin de başım gözüm üstüne. ilk kez karşılaşacak olmamıza rağmen bize bu güveni duyduğun için çok teşekkür ederim.

YA ARKADAŞLAR, BİRAZ OYUNBOZANLIK YAPICAM GİBİ AMA MADEM Kİ KAANIN DOĞUM GÜNÜ ERTELENDİ(NASIL Bİ DOĞUM GÜNÜYSE BU :) )AKŞAMDAN YOLA ÇIKMAYA NE DERSİNİZ? hem pazar gününü de değerlendirmiş oluruz. düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar adnan mendereste çevirme var.beni çevirdiler:)
bu arada badmad mi? badman misin? herneysenseni bi kasarımkasıla kasıla gülersin.diğer arkadaşlar kusra bakmayın. o başlattı:)

Mersin İl Temsilcisi
ben sabah 7,45 te geçtim. adnan menderes boştu. adammı seçyolar yoksam :)

herkese selam millet dün aksam ciks inn motoruna bindim motor tekledi yürümedi:):) hahaha cikssss alırım anahtarını !!!

lan krosçu sen önce motorunu kasmayı ögren ondan sonra benlen atış gidip dalıyon her gördügün viraja bide bana kasmaktan bahsediyon yarın gelde sana motorda direksiyon ne işe yarar ögreteyim bak sen şimdiden eline bi oklava al yola çık direksiyon talimi yap biraz ama artçı alma arkana mazallah ne olur ne olmaz arkadaşlar hepinizi tek tek seviyorum iyi geceler

dün gece 22 cıvarı ads kavşagında (mezarlık kavşağı) yine motor toplanıyordu.
arkadaşlar dikkat özellikle ehliyetsiz olanlar.

arkadaşlar yarın güzel bir gezi olacağından eminim katılacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar ben yarın katılamayacam geziye.malum gelecek hafta sınawlarım war.herkese ii eglenceler......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar