Amerika'dan motosiklet parçası isteyenlere

boy

Merhaba arkadaşlar,

Beni tanımayanlara kısaca kendimi tanıtayım. 2003 yılında MT (motosiklet.net) Erhan arkadaşımız tarafından ilk kurulduğu zamanlarda haftasonları buluşup gazlayan ilk ekip üyelerinden biriyim. Üyelik tarihime bakarsanız anlarsınız zaten, 13 senelik geçmişim var. Ancak belli nedenlerden dolayı gerek Türkiye'deyken gerekse Amerika'ya yerleştikten sonra foruma pek giremedim. Belli konular nedeniyle yurtdışındaki forumlara geçen hafta itibariyle girmeye başladım ve MT'ye de zaman buldukça zaman ayırma kararı aldım. MT altında genelde teknik anlamda bilgilendirici 3000 kadar mesajım var. Senelerce foruma girmememe rağmen seneler sonra yazılarımı okuyup benimle gerek forum üzerinden gerekse email üzerinden iletişime geçen çokça sayıda arkadaş var. 2007-2012 seneleri arasında Türkiye Pist Şampiyonası ve Doğu Avrupa Balkan Şampiyonasında Superstock 600 ve Superstock 1000 kategorilerinde profesyonel olarak yarıştım. 2013 senesinde de işi gücü bırakıp Amerika'ya yerleşip motosiklet işi yapma kararı aldım. 2013 senesinden beri 2 Wheels Heaven adlı motosiklet dükkanını işletmekteyim.

Neredeyse her ay Türkiye'de motosiklet servisi olan bir arkadaşa yüklü miktarda parça yollamaktayım. Geçenlerde beni bir şekilde bulan iki arkadaşa da motosiklet egsozu ve bazı performans parçaları yolladım. Benimle iletişime geçerseniz Türkiye'de bulamadığınız, elde etmesi çok zaman alan veya burada daha ucuz olan parça ve aksesuar konusunda yardımcı olabileceğimi bilin. Gerekirse birkaç kişi toplanıp topluca gönderim yapılabilir. O zaman gönderim ücreti bölüşüldüğünden çok daha uyguna gelir. Onun dışında yine teknik sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım. 3 sene içerisinde oldukça fazla motosikletle uğraştık. Burada da pistlere gitmekteyim. Bir ay önce 7 senedir hayalini kurduğum motosikleti satın almayı gerçekleştirdim. 2016 Aprilia RSV4 RF. Aldığımın ilk haftası piste gidip üzerinde gelen Pirelli Diablo Supercorsa SP lastikleri 70 milde bitirdim. Makine gerçekten mükemmel, 201 hp stock gücü, wheelie control, traction control, launch control, quick shifter, yarış ABS makineyle stok geliyor tam bir pist makinesi.

Sizlere birkaç foto yapıştırıyorum...

rsv4rfaustin.jpg

rsv4-j1.jpg

rsv4-j2.jpg

rsv4-j3.jpg

rsv4-j4.jpg

rsv4-j5.jpg

rsv4-j6.jpg

2wh-1.jpg

2wh-2.jpg

2wh-3.jpg

o genç halimden eser yok şimdi :) şaka bir yana peki Türkiye de olup da amerika da aynı parçayı daha uyguna mal etmek mümkün mü? Değer mi kısaca ? Karenaj olsun egzoz olsun ?

Sizin ki gibi motor olmasa da peugeot 103 için parça bulunur mu? Polini,glardoni,simonini exhaust vs.

Çinli motorumuz için tr de tonla parça varda 2 zamanlılar ciddi manada azaldı

DKN

macera dolu amerika. seneler sonra hoşgeldiniz, takipteyim.

Bazılarına hayat 10 gol önce başlıyor anasını satim.Bizde gol atıcak krampon yok daha bırak gölü.

Hoşgeldin harika görünüyorsun hocam.

Hoşgeldiniz yerimi aldım burada bilgiye aç bekliyorum bu konu ciddi anlamda içimde farklı bir yerdedir

suzuki vl800 için k&n hava fitresi ve ateşleme bobini sipariş etmeyi düşünüyorum gelecek ay için başka şeyler için de sipariş verecek olan varsa kargo bedelini paylaşabiliriz

merhaba makina hayırlı olsun ateş ediyor... yamaha wr 250 r sahibiyim sm ye çevirmek istiyorum. super moto jant fiyatları nasıl ?

Son düzenleme:
Selamlar super bir konu, tekrar hosgeldiniz. Farkli bir yardim istesem sizden mumkunmudur bilemiyorum. Amazonda tam ihtiyacim olan pc yi cok guzel fiyata buldum. Ama tr ye gondermiyorlar. Amazondan size gondersem. Siz bana gonderebilirmisiniz ?

öncelikle hoşgeldiniz tekrardan.

puig fender eliminator kit (ducati monster 696 için) bende getirtmek isterim. tr de bulamıyorum getirmiyorlar artık firmalar.

boy

Selamlar super bir konu, tekrar hosgeldiniz. Farkli bir yardim istesem sizden mumkunmudur bilemiyorum. Amazonda tam ihtiyacim olan pc yi cok guzel fiyata buldum. Ama tr ye gondermiyorlar. Amazondan size gondersem. Siz bana gonderebilirmisiniz ?

Amerika'da degilseniz Amazondan pc veya elektronik parca almanizi tavsiye etmiyorum. Problem durumunda geri gondermek maliyet olarak cok daha masrafli olacaktir. Daha once yasadik bu durumlari.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------

öncelikle hoşgeldiniz tekrardan.

puig fender eliminator kit (ducati monster 696 için) bende getirtmek isterim. tr de bulamıyorum getirmiyorlar artık firmalar.

Buyuk ihtimalle $180 civari. Puig disinda alternatif bir marka arastirdiniz mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlginiz için teşekkür ederim, en kısa zamanda iletişime geçeceğim. :cat:

Bende boy diye eski bir üye vardı seneler önce aktifti, niye girmiyor ne yapıyor, gazlarken bişeymi oldu diye birkaç defa ciddi merak etmiştim.

Neyse haberler iyi. Hangi eyalettesiniz, işler nasıl, dükkanı açtığınızdan beri problem yaşadınızmı, müşteriler, ordaki motosiklet kültürü falan biraz bahsederseniz dinleriz.

selam abi böyle yaparak çok hayra geçmiş olacaksın helal olsun ayrıca makine müthiş

Ustad gec kaldik be :( V&H slip on + fuelpak siparis etmistim. Keske oncesinde acsaydin konuyu.

Urunleri hangi kargo sirketi ile yolluyorsunuz?
Fatura tutari ile oynama yapma ya da hediye seklinde gonderim yapiyor musunuz?
Bir de ; diyelim internetten bir urun bulduk ve fiyati mevcut. Kafamizda bir tahmin yapmak adina sizin urunler icin ne kadarlik bir marjiniz olacak?

Tesekkurler simdiden..

bende yerimi ayırttım :bestmt: cok güzel bir girişimde bulunmuşsunuz teşekkür ederim. ::biggrinn

işinizde motosikletinizde hayırlı olsun. Neden sıralı 4 tercih etmediğinize dair yorumunuzu alabilirmiyiz? TR deki ses hastalarına aydınlanma gelir belki =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar