Arkadaşlar ben aldım pişmanmıyım anlatayım cbf 150 kullanıcısıydım sonra bu motor aklıma takıldı dedim aklımda kalıcana alayım ve aldım aldığımda kendi cbf im duruyordu bir ona bindim bir buna aralarında ikisininde birbirine karşı artıları var konfor olarak cbf 150 bu motora on basar gerçi piyasada inazuma peşinede cbf gelir rahatlık olarak bu neden rahatsız gidon cbr 250 tarzında bütün güç kollarda ve titreşimde olunca yoruyor bunun için kendim gidon yükseltme aparatı yaptırıyorum oturuş pozizyonu cbf tarzında olucak motorda aşırı titreşim var bu titreşim en çok elciklerde hissediliyor ayaklarda 100 km den sonra hissettirme başlıyor şoför için fazla deyil artçıyı genelde rahatsız ediyor bunun içinde ön dişli veya arka dişli arayışına girdim mondial mct 250 arka uyuyor ancak onun dişli ortalaması 30 ve 34 arası buda bu motora kücük geliyor 36 çok ideal olucaktı ama bulamıyorum ön dişliyi buldum orjinali 12 diş 14 buldum sığıyor ancak tam ortası cbf ile aynı olması gerekiyir mct nin iç hatlar kalın tornada i.celmesi gerekiyor onu halledip önde 14 T kullanıcam evet motora gelince güçlü bir makine hakkatten güçlü eğer yarış yapalım derseniz bajaj 200 ü kafadan yer top sppet ini bilemem 130 a çıkıyor ancak 6 fites istoyor son diyceklerim şunlar arkadaşlar rahat olsun parça sıkıntım olmasın cbf in hızı bana yeter derseniz kesinlikle cbf ha yok ben titreşime alışığım bastımmı ranpada bayılmasın güçlü olsun derseniz karizma ancak orjinal hali çok yorar ben çalışma yapıp katlanılacak seviyeye getiriyorum bittiğinde tekrar burdan bilgi veririm saygılar.