Arkadaşlar merhabalar,ben de falcon'umla geçen hafta tanıştım. İnanır mısınız bu motoru geçen sene ilk Türkiye'ye girdiğinde gözüme kestirmiştim fakat sonradan nedense unutmuştum. Scooter tarzı 250'lik bir motor alacakken birden aklıma geldi internetten baktım buldum 1-2 saat küçük bir araştırma sonrası gittim aldım.
Bu motoru almamda beni ikna eden şey kronik küçük şeylerin haricinde o kadar forumda ve yorumlarda hiçbir kötü şey okumamamdı. Zaten o sorunlarda malum km vs vs kadı kızında da olur
Sadede gelecek olursam benim canavar 2015 model 16 trafiğe çıkışlı 2600 km'de aldım. Şuan 3000 km'de (çok gezerimde

) Öaşaallah mazar değmesin çok memnunum gidişi,duruşu karizması,fiyatına göre kalitesi beni çok cezbetti şahsen. Aldığımdan beri küçük küöük aıkıntılar vardı onlarda şöyle.
*Km sayacım kaç km yaptığımı göstermiyor arada takılıyor. (Garantiden sipariş verildi sorun çımazsa gelecek)
*Benzin gösteresi klasik. (Garantiden sipariş verildi)
*Birinci viteste motor soğukken sıyırma ypıyordu cok basitmiş çözüldü. (Bu sorundan bir kaç arkadaş muzdaripmiş geçen yorumlarda okudum çok kolay sadece usta bir usta halledebiliyor. )
*Boşa atma problemi en siniflendiğim şeydi beni resmen deli ediyordu ve vites geçişleri sertti. O da halledildi şuan süper

*Ayaklık stop iptal edildi.
Bunların hepsi 1 saatte usta halletti ve şuan motor yağ gibi maşaallahı var.
Ben bu motordan çok memnunum şimdilik ilerleyen km'lerde ne olur bilmem fakat şuan için fiyatının üzernde bir kalitesi var. (Yada diğer markaların kalitesinin üstünde fiyatı var
Fotoğrafları ekleyeceğim. Kazasız belasız sürüşler dilerim.