Yeşil Yol

Çorum İl Temsilcisi
Çok imrendim bee. Abi cidden güzel bir çalışma olmuş Allah kaza bela vermesin tekerinize taş gelmesin :king:

Merhaba,

Keyifli resimler vesselam..

Ben zaten Hatay'a bayılırım ..Ancak böyle bir grubun olduğundan haberdar değildim.. İlk gezmek için gittiğimde, ne güzel sürülür burlarda be ! diyip, ekipmansız şehir içinde dolanan motor kullananları gördüğümde, heyecanlanmıştım..

Paylaşım için teşekkürler, çok keyifli görünüyor. Nasip olur umarım bir gün oralara da sürmek..

Eser Bey selamınızı ileteceğim. Yorum yazan herkese teşekkür ederim, bir gün beraber sürmek dileğiyle, selamlar.

Böyle bir rapora bu kadar az beğenmeye şaşırdım doğrusu elinize sağlık çok güzel olmuş çok keyifliydi

Muhteşem olmuş , abilerin boyun koruma markalarını ögrenebilirmiyim acaba? Resimleri büyütemedim

DKN

Böyle bir rapora bu kadar az beğenmeye şaşırdım doğrusu elinize sağlık çok güzel olmuş çok keyifliydi

konu kaç ay önce açılmış. ben bile daha yeni görüyorum (beğendim). ayrıca böyle konuların başlarda tutulması lazım yoksa ybere mi cebefe mi derken kaybolup gidiyo güzelim paylaşımlar

Eyvallah çok sağolun. Pulsar NS200 üm ile yaptığım en güzel turlardan biriydi. Koca koca motorlarla dans etmiştim :)

Boyun koruma ekipmaninin markasini sormuşsunuz, inanın bilmiyorum. Kendisi ile karşılaşır ve ögrenirsem yazarim.

Selamlar.

çok güzel bir gezi olmuş beğendim. yeşil yolun nerede olduğunu belirtirseniz memnun olurum. yanlış anlamayın kusur bulmuş gibi olmayayım bıçaklı foto yakışmamış diğer her kareyi beğendiğimi tekrar hatırlatırım.

Çok güzel bir gezi olmuş.böyle gezileri izleyince açıkçası imreniyorum.hafta sonu için bekle beni yedi göller diyorum ama nedense bur türlü nasıp olmuyor.

Çok güzel bir gezi.bencede o tost değil,tost görünümlü pide:)birde kask silmek ciddi iştir yorumu süper:thumleft:

emeginize saglık çok güzel olmuş biz beton blokların içinde yaşadığımız için doğa gezileri çok etkiliyor beni ooofff of
kısmetse nisan başı gibi istanbul dan start la aydın fethıye antalya bi tur yapmayı planlıyoruz hayırlısı ile nasip diyelim.

çok güzel. tek eksiği rotayı harita üzerinde işaretleyip bize de sunsanız tadından yenmezdi :)

Bıçak fotoğrafını beğenmemenizi anlıyorum. Ama sahibi bir avcı ve motorunu genellikle dağlarda kullanan biri. Onun dışında dünya beyfendisi, asla farklı anlamayın o fotoğrafı.

Yunus bey abi, ben yokum Yedigöllerde, tadını çıkartın yerime de :)

Herkese teker teker teşekkür ederim, madem yeşil temalı gezileri sevdiniz, diger gezilerimi de buraya koyayım okursunuz efenim :)

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/168312-dosta-giden-yol.html

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/170774-toroslarda-birkac-gun.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------

Rota işinden pek anlamıyorum ama kabaca yazarsam; Erzin Burnaz yoluna girdikten sonra Ceyhan-Kadirli tarafına çıkan köylerin içinden geçen bir ara yola girdik. Malesef tabelası yok, bilen biri ancak bulur o sapağı. Daha sonra Kadirli'den Andırın ve Başkonuş'a geçtik. Ordan da Maraş'a inip Hassa üzerinden evlerimize dağıldık.

Tekrar gidersem bu yıl, harita üzerinde işaretlerim yol boyu. Selamlar.

Bıçak fotoğrafını beğenmemenizi anlıyorum. Ama sahibi bir avcı ve motorunu genellikle dağlarda kullanan biri. Onun dışında dünya beyfendisi, asla farklı anlamayın o fotoğrafı.

Yunus bey abi, ben yokum Yedigöllerde, tadını çıkartın yerime de :)

Herkese teker teker teşekkür ederim, madem yeşil temalı gezileri sevdiniz, diger gezilerimi de buraya koyayım okursunuz efenim :)

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/168312-dosta-giden-yol.html

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/170774-toroslarda-birkac-gun.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------

Rota işinden pek anlamıyorum ama kabaca yazarsam; Erzin Burnaz yoluna girdikten sonra Ceyhan-Kadirli tarafına çıkan köylerin içinden geçen bir ara yola girdik. Malesef tabelası yok, bilen biri ancak bulur o sapağı. Daha sonra Kadirli'den Andırın ve Başkonuş'a geçtik. Ordan da Maraş'a inip Hassa üzerinden evlerimize dağıldık.

Tekrar gidersem bu yıl, harita üzerinde işaretlerim yol boyu. Selamlar.

eee sen yoksan beni kim götürcek hastaneye :(

Berk valla Fatih abi de yok. Bence sandalyeye otururken kalkarken bile dikkat derim. Gerçi Yunusus adlı çeçen mafyası tipli arkadaşın suikastı da olabilir önceki kaza. Ona dikkat etsen yeterli :)

MCV

Çok güzel bir ekip.Çokta güzel bir gezi yapmışsınız.Resimler ve paylaşım için teşekkürler.Sayenizde gezmiş gibi oldum.

Yedigoller HAMOK kampimiz 10-11-12-13 Kasımda. Bekleriz

Bolu güzergahı üzerinde benim gittiğim şeritte değilde karşı yoldan gelen,yaklaşık 20 kişilik bir kafile gördüm motosikletli.tabi araç kullandığım için dikkatli bakamadım ama yedigöller tarafına gidiyordu.16 ekim de gördüm.sonra aklıma bu yazı geldi,forumda görmüştüm dedim ama tarihler farklıymış:silent:

Şimdi eve gelip merakla tarihlere bakınca,sınavda doğru bildiği şıkkı, emin olamayıp değiştirip yanlış işaretlemiş öğrenci gibi bir hisse kapıldım:santa:.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar