arkadaşlar bugün işe gelirken F1 ışıgı yanmaya başladı sönmedi nedir bu F1 ışığı eskiden kontak açıkken yag ve F1 yanardı çalıştırınca kapanırdı.
şimdi kontak açıkken F1 yanmıyor çalışınca yanıyor
servisi aradım bilgisayara bağlayıp hata koduna bakıcaklarmış yarın müsait olursam tuzladaki servise gidicem
Bayi ile konuştum
Merkezi de aradım ama cevap veren olmadı
Bu da aklımdaki soru işaretlerini artırdı Benelli markasının Türkiye'deki duruşu ile ilgili...
arkadaşlar geçtiğimiz günlerde 6. vites 7000 devir aralığında kadranda kaç km gördüğünüzü sormuştum,sanıyorum gözünüzden kaçmış olmalı.
TNT250 kullanıcısı arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
arkadaşlar istanbulda motoru test edebileceğimiz herhangi bir bayi var mı?
Birde motorun parça kalitesi vs. nasıl?
Araştıran arkadaşlar için ömürlük kullanılır mı?
@Ekarahan
Servisleri Benelli Türkiye'ye şikayet edin direkt.
Tuzla servisi iyi diye duymuştum ama değilmiş demek. Cumartesi de yarım gün çalışıyorlar. Tok satıcı demek bile az bunlar için.
Şirinevler Vale Moto en düzgün(hatta belki de tek düzgün) Benelli servisi ne yazık ki.
Sitede gözükmeyen bir de Maltepe servisi var ama gitmeyin. Tnt25 başlığında yazmıştım, baya rezil bir servis.
Motoru aldigim yerle konuştum gel bakalim dediler musait olunca oraya gidicem orada çözemessem vale motora gidicem
Tuzladaki servis FI ışığı yanıyor diye merkezi mi arattı sanaKomik bi davranış merkez uzaktan mı yönetiyor motoru
Servisleri şikayet edin başkada bir şey demiyorum.
tuzladaki değil şişlideki servis başından savmak için söyledi ısrar ettim getiriyim bakın bu hafta doluyuz dediler :sunny:
Eğer mümkünse Vale'ye git sen kardeş adamlar işini ciddiye alarak yapıyorlar müşteri memnuniyeti nedir biliyorlar. Servisleri şikayet etmek gerkeiyor böyle burdan kötüleyerek olmaz bu işler.
Ben başıma geleni anlattım kardeş kimseyi kötüleme derdimde çabamda yok
Olaya kötüleme olarak bakmamak lazım zaten serviste denk geldiğimiz bir adamla anlaşamıyoruz diye servisi komple kötülüyoruz kimse para kazanmaktan kaçmaz elaman ters yapabilir orada çalışan biri işini görmüyor olabilir iş yeri sahibi veya usta başı ile görüşmek zor bir şey değil hadi bulamadın orayı başka mercilere şikayet edersin kimsenin ekmeğiyle oynamamak gerekir bazıları şöyle diyor motor on numara servisler rezil edecek motoru biz çok biliyorsak biz yapalım ama yok servis bizden iyi servisle sıkıntı yaşayan arkadaşta hakkını arasın eğer haklıysa. Tekeriniz düz bassın.
arkadaşlar bugün işe gelirken F1 ışıgı yanmaya başladı sönmedi nedir bu F1 ışığı eskiden kontak açıkken yag ve F1 yanardı çalıştırınca kapanırdı.
şimdi kontak açıkken F1 yanmıyor çalışınca yanıyor