Vikipediya sor burası yerine demek istediniz sanırım.yinede teşekkürler.
Teorik bilgi yeterli olmadan pratiğin bir anlamı olmazki.Bu konu anlatımı bilmeden test sorusu çözmeye benzer.ehliyet ve motosiklet olması da yeterli değil bence.ben motosikletimle bir sorun yaşadığımda yada bakımlarda sanayideki usta bunun şu problemi var dediğinde,acaba ne demek istemiş olabilir diye usta ile on dk bakışmak istemiyorum.bunlar hep hazırlık.forumda okuyorum bazı üyeler o kadar püf noktalar veriyorki,hiç bir kitapta,videoda bulamazsınız.kek,poğaça tarifi sormadım ki bence bir çok üye,doğru bildiği yanlışlar veya yeni bilgileri öğrendikçe bana hak vericektir.Sen bunları boşver, hevesini doğru yere yönlendir.
ehliyetini almak için gerekli adımları at, kendine bütçen doğrultusuda alabileceğin modelleri çıkart, sorduğun soruların, aradığın terimlerin hepsi kendiliğinden cevaplanacak.
Tork çekiş diyebiliriz vites yüksek devir duşükse motor çekmez vites düşürmek gerekir torklularda öyle deyil vites düşürmeden devam onun içinde cc gerekir![]()
Vikipediya sor burası yerine demek istediniz sanırım.yinede teşekkürler.
Başlık bile aynı be.
Forum nasıl izin veriyor ki buna. Hani karakterler birbiriyle örtüşüyor, konuyu açtırmaması lazım ama. Açılmış yine de.
araştırmacı yorumcu üye![]()
Anlatabilmeye çalışıyorum.en azındqn insanların çabaları ile alay etmiyorum.işin enterasan yanı kızın sanki sinirleri alınmış gibi.. sakinliğini koruyup uzun uzun yazıyoda yazıyobi kelime söyle ansiklopedi çıkıyo ortaya
kim kimin çabasıyla alay ediyomuş?
ulan asıl yandığım benim, biz hakkıyla bi şey sorunca cevap alamıyoruz, hatun bi konuda olay oluyo. mont tavsiyesi istedim 5 yorum var ki 2'si benim yazdığım, bunlardan da 1 öneri var.
hanfendi "anlatın la bana" demiş, başta taş koyanlar olmasa gene döktürürdü millet; centilmen miyiz, abazan mıyız çözemedim?