Merhaba; Aksesuar konusunu konuşmak istiyorum.
RKS nin sitesinde aksesuar'a tıklayınca ana sahifeyi tekrar açıyor. İletişim telefonunu aradım aksesuar için. İlgileniyoruz, yakında (1 aya kadar) aksesuar satışına başlayacağız dediler. 1 ay oldu zaten. Bakalım bayramdan sonraya kadar bekleyelim, ne yapacaklar.
Motora arkalık taktırmak istiyorum. Ancak orijinal aparat olsun istedim. Eski modellerin arkalık aparatı olur mu diye de sordum. Bilmiyoruz, bekle dediler. Tekirdağ sanayinde birileri istediğin şekilde arkalık takma aparatı yaparım dediler ama yaptırmadım.
Bu arada, 1750km.yi görmek üzereyim. Bayramdan sonra 1800-2000 bakımını yaptırıcam. Bazen, 1 ve 2. viteslerde gaza basarken tık diye bir ses geliyor. Servis, önemli değil, arka dişliden geliyor. Bakım sırasında yaparım dedi.
Geçenlerde Tekirdağ'a gidip geldim, 170km. civarı, taşıt tanıma sistemi taktırmak için. Biraz zorladım, 129km.yi gördüm 2 kere.
Şimdilik bizden yana malumatlar bu kadar.
Aksesuarların internetten satılacağına ihtimal vermiyorum açıkçası yine bayiler aracılığı ile sipariş geçin diyecekler. Çok iyi km yapmışsın varmı bayramda bi gezi planı ? Tekerinize taş değmesin.