- Konu Yazar
Öncelikle hepinize iyi günler ben 16 yaşında 2 senelik 125cc kymco ck125 deneyimi olan bir kardeşinizim bizim burası küçük bir yer olduğu için ehliyet sorun olmuyor motorumda yaklaşık 5000km yi devirdim ve motorumu yenilemeye karar verdim bajaj pulsar 150ns hoşuma gitti ama 16 yaşındayım ve boyum 168cm bayisine gidip üzerine oturma fırsatı bulamadım motoru sürebileceğim biliyorum ama 2 ayağım değecek şekilde sele yüksekliği ayarlanabiliyor mu? bit bilgisi olan var mı? pulsar olmaz ise Yamaha ybr125 Esd ile Honda cbf150 arasında kalıcam gibi görünüyor cbr125r a bütçem yetmiyorum ybr ve cbf'i kolayca 2 ayağım yere tam değecek şekilde kullanabiliyorum pulsarda 2 ayağımın yere değme ihtimali var mı? Bu ayarlanabilir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:38 ----------
Şimdiden herkese teşekkürler ve bu arada ybr veya cbf'ten hangisini tercih etmem mantıklı olur uzun yıllar kullanmak istiyorum ybr şekil olarak daha ağır basıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:38 ----------
Şimdiden herkese teşekkürler ve bu arada ybr veya cbf'ten hangisini tercih etmem mantıklı olur uzun yıllar kullanmak istiyorum ybr şekil olarak daha ağır basıyor