Piranha Dıablo 3.5",Motorsiklet Navigasyon Cihazı

1 saatden fazla disarida durdu acik alanda ama yine bulamadi kor uydulaei buluyor kirmizi olarak ama gecerli uydu bulamiyor

bu cihaz hakkında son durum nedir ?
ucuz etin yahnisi mi demek lazım yoksa fazla profesyonel beklentiler olmazsa kullanılabilir mi ?
Yeni dönemde kullanıcısı var mıdır ?

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Harici navigasyon tarih olmak üzere cep telefonları fazlasıyla iş görüyo. Bu cihazı bende kullandım zamanında. Fiyat /performans olarak gayet iyiydi o zamanlar.

Cep telefonunu ram mount ile gidona sabitliyorum. Haritayı açıp yolu takip edebilirim ama tlf gps teyken inanılmaz şarj tüketip acayip ısınıyor.
Motora usb girişi monte edip tlf devamlı şarjda tutarak kullansam mantıklı olur mu emin olamıyorum.

ömür boyu güncelleme garantisi var ama motorun güvende olması gerekir yoksa çalarlar

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Cep telefonunu ram mount ile gidona sabitliyorum. Haritayı açıp yolu takip edebilirim ama tlf gps teyken inanılmaz şarj tüketip acayip ısınıyor.
Motora usb girişi monte edip tlf devamlı şarjda tutarak kullansam mantıklı olur mu emin olamıyorum.

10.000 lik power bank ile kullanıyorum 5 saat yol gittim power bank hala bitmemişti telefonda ısınma zaten olmuyor rüzgarı yediği için.

lenovo p70 kullanıyorum daha dün geziye çıktık 5 saate yakın navigasyon kullandım bunun yanında müzik dinledim intercom yazılımını aktif halde kullandım mecburen wifi de açıktı. Gün boyu yetti powerbank i sadece go pro nun pilini şarj etmek için kullandım. powerbank i de motorun çakmaklık girişine bağlayıp şarj ettim. Yani demem o ki bence navigasyon cihazları bence gereksiz. Üstelik telefonlar hem yol durumunu hem de radarların bir kısmını gösteriyor :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar