Bu yaptıklarınıza sadece kendi aranızda modifiye diyorsunuz sanırım ? Şu yaptıklarınızın masrafı neredeyse 2000tl falandır motorunuz zaten 2000 tl diyelim sonra vay efendim paramız yok japon alamıyoruz. Bir tarz değişimi yok ortada bastığınız motorların amortisörleri kesik bile değil kaza anında çöp şişe çevirir adamı . Zaten farlar sanırım çamurluğunuzu aydınlatmak için öyle. Motorun bile boynu bükük. Modifiye kralıyım diye bi iddada bulunmuyorum yanlızca yaptığınızın kendi çapınızda modifiye olduğunu söylemeye çalışıyorum
Bu yaptıklarımız bize göre zevk bize göre modifiye, İşte bende bundan bahsediyorum ya zaten siz beğenmiyor olabilirsiniz sizin hoşunuza gitmiyor olabilir, ama bizde birer insanız, bizde bu toprakların genciyiz, bizimde ailemiz var, yahu biz ne yaptık vatana hainlikmi yaptık, motorumuzu bağladılar parasını ödedik orjinale çevirdik çıkarttık, yunus polislerimiz dur dedi, kenarıya çektik bir tokat bir yumruk yedik, bir sen söyle biz ne yaptık, bizimde annemiz var bizimde babamız var, bizim ne farkımız var normal bir insandan, bizi topluma kötü gösteren sizlerin ön yargısı Siz beğenmiyor olabilirsiniz ama bizi bu şekilde kötü damgalamayın.
Bakın bir önceki yoruma şimdide hapçı esrarcı olduk, NEDEN MOTORUN MARKASI KUBA DİYEMİ
neden ayakkabımız nike diyemi
neden çingen mahallesinde gece kondu evlerinde oturduğumuz içinmi
neden esrarcı hapçı olduk, Bizim ortamımızda öyle Esrarmış Hapmış öyle şeyler bulunmaz, Ben sigara bile içmeyen adamım.
Siz beni tanımadığınız halde nasıl olurda izmirin apaçileri esrarcı hapçı diyebiliyorsunuz ki,
Bizim kimseye bir zararımız yok aksine faydamız var, Modifiye aksesuar parçası alıyoruz vergisini ödüyoruz,
Bakın tekrar söylüyorum egzoz konusunu tamamen bizden ayırın, bu egzozu delipte cayır cayır ses yapanlar bizden değil, bu kişileri bu şahısları gördüğünüz zaman arayın polisi ihbar edin.
Ama bize böyle Hapçı Esrarcı Bilmem Neyci gözüyle bakmayın,
İnsan kendi kaderini seçemez,
Bir insanın seçebileceği bir kader yoktur, Yaşayabileceği bir kader vardır.
Ne yani adamın annesi babası düşük bütçeli maaşlarla çalıştığı için gece kondu gibi bir evde oturuyorlarsa yıkık dökük bir evde oturuyorlarsa ne oluyor yani bu adam normal şekilde yaşıyor ama insanımız ne yapıyor hapçı esrarcı cash diyor bu şekilde olmayan insanları bile böyle olmaya itekliyorsunuz, yere düşmüş bir kişiye bir tekmede siz atıyorsunuz
BUNU YAPMAYIN, YETER ARTIK.