Motorlarınızın önünü indirip arkasını kaldırıp sağına soluna acayip bir şeyler takip modifiye ettiğinizi düşünüyorsanız o sizin şahsi iğrençliğiniz kimseye zararı olmadığı sürece saygı duyarız.
Ancak egzosu söküp delip veya sanayi imalatı egzoslarla bu cisimleri (motosiklet demeye dilim varmıyor) yüksek devir kullanarak aşırı derecede gürültü kirliliği yaparak kullanmanıza hakkınız yok. Bu şekil kullandığınızda ne olduğunu biliyorsunuz insanlar arkanızdan ananınza bacınıza sülalelinize hepbir ortak ağızdan sövüyor. Gerçi insanların küfür ettiğini bile bile bu bunları yapmaya devam ediyorsunuz bu da değişik bir durum.
Ya arkadaşlar altınızdaki doğru düzgün motor değil basıyorsunuz zaten gitmiyor böyle yüksek igrenç ses çıkartarak hareket ettiğinizde ise çok komik duruma düşüyorsunuz yapmayın bunu.
Siz motorcu değilsiniz altınızda ki de motosiklet değil. Motorcu adamın önce kendisine sonra çevresine saygısı olur. Sizin gibi insanlar yüzünden gerçek motorcuların da itibarları zedeleniyor. inşallah yakın zamanda aklınızı başınıza alır bu saçmalığa son verirsiniz.
Şimdi motosikletler bizim yaptığımız modifiye bizim, Çevreyi rahatsız edenleri bizden saymıyorum bunu defalarca kez söyledim böylelerini gerekirse ihbar edin gerekirse yakalayıp evire çevire dövün.
Öncelikle bizleri tanımadan sağda solda gördüğünüz modeller hakkında bizleri yargılamayın, Altımızdaki motosikletler doğru düzgün olmayabilir, Size göre olmayabilir. Emin olun bizde isterdik bir CBR'a binelim bir japona binelim
''Siz motorcu değilsiniz altınızda ki de motosiklet değil'' diyorsunuz ne kadar güzel..
Kanunen motosikletimizin ruhsatında Motosiklet yazıyor,
Ehliyet belgemizde Sürücü yazıyor.
Bizde isterdik ailemizin maddi durumu iyi olsunda bizlere güzel motorlar alsında binelim, bu motosikletlerin piyasası 1500-2000- max 3000tl aralığında bunu bir belirteyim,
Kusura bakmayın ama eğer siz bir motosikletin markasına bakarak bu motosiklet değil diyorsanız veya şekline şemaline bakarak bu motosiklet değil diyorsanız, Sizde motorcu değilsiniz, Bizler 49cclik pejo mobilet süren arkadaşlarımızla bile dalga geçmeyip onları daha çok heveslendirirken, Sizler içimizdeki olan bu hevesi daha çok yerin dibine gömüyorsunuz.
''Sizin gibi insanlar yüzünden gerçek motorcuların itibarları zedeleniyor'' diyorsunuzda Bizler neler yapıyoruz biliyormusunuz
Şehit konvoylarımıza
Asker konvoylarımıza seve seve ne kadar uzaklıkta olursa olsun seve seve gidiyoruz milletimizi destekliyoruz.
Somada çıkan yangın sonucu bir çok ailenin direği yıkıldığı zaman sizler nerelerde ve ne yapıyordunuz bilmiyorum,
Ama biz ne yapıyorduk biliyormusun, Hani sizin itibarınızı zedeliyoruz ya,
İşte biz o zaman gidip kimi ailelerle acımızı kimi ailelerle ekmeğimizi paylaşıyorduk.
Hani itibarınızı zedeliyoruz ya,
Ben bugüne kadar yolda giderken kaldırım kenarında bekleyen teyzelerim, amcalarım, bebek arabalı ablalarım, kimi fark ettiysem kenarıya çekip karşıya geçmelerine yardımcı oluyorum,
Ama doğru ya sizin itibarınızı zedeliyorum.
Merak ediyorum, ne zaman farkına varacaksınız bizlerinde insan olduğumuzun, ne zaman inanacaksınız bizlerdeki bu samimiyete bizlerdeki bu kardeşliğe,
Sorabilirmiyim, İtibarınızı zedeliyoruz ya, şunu sorayım yere 3-5cm yükseklikte olan bir motosiklet nasıl trafikte kıvrak kıvrak bir oraya bir buraya dalabilir nasıl düzlük yolda tapagaz gidebilir,
Şimdi biz bu motosikletlere bindiğimiz için motorcu değiliz ve bunlarda motosiklet değil ya,
zx10r'a sahip olan caner abimden rica etsem bizim bu basık motorlarımızla bir gün tur atsa odamı motorcu olmuyor acaba merak ediyorum
Şu saçmalığı bırakın artık lütfen, Tüm yorumları okuduktan sonra yorum atın lütfen, Rica ediyorum.