- Konu Yazar
Ya tabi sürtmemesi için o lazım ayrı ama ne biliyim bi garip duruyor dıştan basmak.Evet yan yan gitmeyi kolaylaştırıyor ama o harekette bi garip duruyor.cg tip motorlar güzel evet ama basmadan o garip egsoz sesleri olmadan daha güzel yapılabilir.Ayrıca air sistemleri de bi garip bi yarım sonra lök diye yukarı çıkıyor.Sanki lag oluyor gibi.Böyle yumuşak yumuşak kademe kademe çıksa iyi olabilirdi belki
Videoda bulunan çoğu motorda bahsettiğiniz egzoz sesleri yok zaten,
İnce lastik yakıtıda azaltıyor, lastikle çamurluk arasındaki sürtüşmeyide gideriyor, görüntü konusundada kimisinin hoşuna gidiyor kimisinin gitmiyor zevk meselesi.
Air süspansiyon olayınıda ben anlatayım,
Kavallara ve arka körük amörtisörüne basılan hava bir kompresörden yapılıyor bu kompresör ufak oluyor motosiklete koyulduğu için, Ayrıca düşük bütçeli olsun diye 80-100 liralık bir kompresör oluyor bunların 1000tlye kadar giden fiyatları mevcut, kompresör biraz dandik olduğu için havayı tamamen basıp kaldıramıyor basıncı yükseltiyor tüm havayı bir anda veriyor direk kalkıyor aşağı inerken ise tahliyenin ucuna vanalı sistem kuruyoruz vanayı açtığınız zaman lönk diye değil tısss diye ses yaparak azar azar içerideki hava dışarıya çıkıyor..
Kompresör kaliteli olursa sizin istediğiniz gibi olacaktır emin olun, ne kadar kaliteli malzeme o kadar para, ne kadar para o kadar kaliteli iş
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
Moto Gp'ye telefon ettim şimdi vidyoyu izlemelerini söyledim. Yol tutuş için ön amortisör iptali yapacaklar. Daha önce neden aklımıza gelmedi deyip teşekkür ettiler.
Tabi MT-07 gibi bir motosiklete bindiğiniz için 95 kiloluk bir motosikletin orjinal haliyle yoldaki en ufak bir oynamada kuş gibi havaya zıplayıp yan yattığını bilmiyorsunuz