2-3 gün içerisinde 2500 km e geliyorum sizce Motul 7100 mü? Motul 5100 mü? yoksa servisin koyduğu castrol yağı mı koydurmalıyım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
2500 km de bir yağ değiştirmeniz gerekiyor. Önden gelen zırıltı sesi debriyaj kolunun boşluğundan kaynaklanıyor. ileri-geri boşluk olmalı ancak yukarı-aşağı da boşluk var dolayısıyla az bir titreşimde yukarı aşağı vurup zırlamaya başlıyor çözümünü daha bulamadım, ama sebebi bu motordan falan gelmiyor yani. Stop mevzusuna ben alıştım daha doğrusu 1 kere başıma geldi daha sonrasında ona göre debriyaj kullanmaya başladım bir daha da başıma gelmedi.
Bu fiyata daha iyisi yok, tam bir Fiyat/performans motoru. Para varsa bunu almaya gerek yok zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------
500 bakımında servisinize söyleyin sürüm atsınlar(format artık nasıl anlarlarsa). Evet biraz yakıyor 100 km de 3,2 lt bende genelde artçıyla beraber kullanıyorum onunda etkisi vardır. Basarsan yakar, sabırlı olursan düşürebilirsin. Ayrıca 7000 devirin üstüne çıkma ilk 1000km 1500 lere maximum 9000 devirlere çık 2000 den sonra basarsın istediğin kadar.