Artçıyla birlikte kaza yaptım prosedür nasıl işliyor yardımcı olur musunuz

Motor mt07 mi bana öyle geldi sanki a1 ile sürüyorsan sana ehliyetsizlikten işlem yaparkar kusur oranında artar ve hasarın 100 de 100 unu karşılamazlar mt07 degil ise kaskını eldivenini zarar görer herşeyini fotolayıp tutanaga yazman gerekiyor aksi halde kaskınıda karşılamaz 2 haftadır kask için uğraşıyorum experler her turlu sıkıntıyı çıkarıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

Edit yapayım mt125 miş daha detaylı bakınca anladım yaralanma için hastaneden rapor ve iş göremezlik alman lazım bununla birlikde maddi manevi tazminat için dava açabilirsin geriye kalan hasarların için belgelemek zorundasın exper her türlü yokuş yapacak malesef

Tutanağı polis tuttu ben bi işlem yapmadım ayrıca mı fotoğraflamam gerekiyor henüz danışmadık sigortaya

Hasar gören ekipmanlarını foto ve tutanaga yazman gerekıyor yanı kask ile ilgili birşey yazmadıysan istemen çok güç exper tutanakta yazmıyor diyor keza eldivenin içinde polis kazayı işliyor genelde yaralannadan dolayı tazmınat için hastanede adli vaka kaydın açılmış olmalı ve rapor alman lazım şikayetçi olup tazminat alabilmen için exper sigorta şirketini minumum zararla kurtarmaya bakıyor ne hikmetse 500 tl kask fiyatı 100 tl onarım yazmıs ki onarım söz konusu bile degıl araba tamponu muamelesi yapıyor bende kabul etmıyorum 2 haftadır çözemedik gitti yokuşa sürüyor bende dava açıcam yenisini vermezler ise birde tam kaskı karşılamıyorlarmış 500 se 200 300 en fazla onu bile alamazsın diyor ugraşıp duruyorum pazartesi son kez sigorta firmasıyla görüşücem experle görüşmelerimi biliyorlar çözüme ulaşmaz ise mahkemeye vericem

Aydın da ikamet ettiğimi bir çok arkadaş biliyor hatta 20 plaka araç görünce aynı şekilde mümkün olduğunca o alandan uzaklaşmak istediğimi bilirler. Abartısız Türkiye nin en berbat sürücülerini hususi bir yere mi toplamışlar demeden edemiyorum :) sizin olaya gelecek olursak hem acemisiniz hem durma kalkma tekniklerinden anladığım kadarıyla bi habersiniz ve üstüne bir de artçı alıyorsunuz tebrikler :) fiziki yeterliliğinizi bilmediğim için yorum yapmıyorum o konu da.

Öncelikle geçmiş olsun.

Kaza krokisini koymanız bilgilendirici olmuş.

Yolu okumak üzerine öğretici olması açısından üzerinde durmakta fayda var:

Yer Denizli Üçgen Kavşağı. Büyük bir kavşak. (Googledan resimlerine bakabilirsiniz).

Kazaya neden olan aracı sağda bekliyorken fark ettiğinizde ... tam o anda ... bu aracın bir p*ştluk yapacağını nazarı dikkate almanız gerekiyor!

"Bu hareket eder şimdi, önüme kırar, kavşağı kaçırdı herhalde..." diye düşünerekten ona göre hızınızı, konumlanmanızı ayarlamanız gerekiyor...

AtillaX abimizin bir sözünü hatırlıyorum, ne zamandır yazmıyor, umarım iyidir, "bir saniye sonra olabileceklerin senaryosunu kurup; bir saniye sonra o senaryoyu yıkıp, yeni bir senaryo kurarak ilerlemek gerekiyor" diye aklımda kalmış bir yorumu vardı, kulağıma küpedir ...

Yolu okumak böyle bir şey ...

Son düzenleme:
Aydın da ikamet ettiğimi bir çok arkadaş biliyor hatta 20 plaka araç görünce aynı şekilde mümkün olduğunca o alandan uzaklaşmak istediğimi bilirler. Abartısız Türkiye nin en berbat sürücülerini hususi bir yere mi toplamışlar demeden edemiyorum :) sizin olaya gelecek olursak hem acemisiniz hem durma kalkma tekniklerinden anladığım kadarıyla bi habersiniz ve üstüne bir de artçı alıyorsunuz tebrikler :) fiziki yeterliliğinizi bilmediğim için yorum yapmıyorum o konu da.

Durma kalkmada sıkıntı yaşamadım ki hiç. Ben aslında adama çarpmaktan kurtulmuştum fakat ısrarla üstüme kırmaya devam etti

Çok teşekkürler nasıl tanışabilirim sizinle ben ve iki arkadaşım daha var 125 cclik henüz yeniyiz bizlerde yanınızda olmak isteriz eğer mümkünse

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler hepinize

Çok büyük geçmiş olsun,ful ekipmanla gezmenin gerekliligi de bu sebepten dolayi işte. Küçük hasarla atlamana sevindim. Denizli mt ye her zaman bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar