- Konu Yazar
Ana yolda ışıklarda bekliyorduk sol tarafa dönen bir kavşak vardı ama düz gidecektik o yüzden en sağ şeritteydim arkamda da ablam vardı kaskımız vardı benimde eldivenim vardı ceketimi giymemiştim kafama .... Her neyse yeşil ışık yandı ve yeşilde geçik derken ışıkların ilerisinde duran yan yoldaki araç bi anda fırladı soldaki kavşağa girmek için frene bastım kornaya bastım adam camdan beni gördü ama gaza basmaya devam etti. Frene bassa düşmeyecektik çarpışmayacaktık ama adam gözüme baka baka üstüme kırmaya devam etti çarpmayayım diye soldaki kavşağa döneyim en azdından göbekten vurmam en fazla yolumu uzatırım diye düşündüm nafile adam şoka mı girdi nolduysa daha çok üstüme kırdı aynam yada gidonum adamın camını kırdı. Ablam kafa da atmış olabilir o cama emin değilim. Eldivenim vardı korumalı adamın dikiz aynasını kırdım ve parmağım ufak kesildi. Kolumda kesildi ama nasıl olduğunu bilmiyorum olayın şokundaydım. Aynaya baktığımda ablamın yerde olduğunu gördüm. Motor sağa yattı ama ben ayaktaydım. Hemen ablamın yanına koştum şoktaydı koma pozisyonu vermişler kaskını çıkardım (biliyorum doğru değil ama att öğrencisiyim). Adama baktım ve hala arabasının içinde oturuyordu . Kaskımı çıkardım adamın üstüne yürüdüm. Adam bana önüne baksana ben yolu bilmiyorum , ben yolu bilmiyorum diye 5-6 kere tekrarladı. O adamı orda linç etmek istedim ama çevredekiler durdurdu bak sen haklısın yapma etme diye. Her neyse olayı anlatmışım sanırım içimi dökmek istedim.
İfademizi verdik beni çocuk şubeye götürdüler orada ifade verdim 17 yaşındayım ehliyetim vardı. %100 suçlu adam çıktı şikayetci ve davacıyım diye ifademi imzalattılar. Bundan sonra beni ne gibi aksiyonlar bekliyor mahkeme sigorta işi falan nasıl işler ? Kolumda 2 dikiş var kaskım ve artçı kaskım kullanılmaz sanırım artık. Sigortadan bunların parasını almak için mahkemenin bitmesini mi beklemem gerekiyor ?

Kolumda dikiş 2 tane , İşaret parmağımda kesik ve zedelenme kolumda minik minik sıyrıklar , sağ ayak bileğimde sıyrıklar
Ablamın sağ kolunca kesin arabanın camı kesmiş sol ayağında sıyrıklar sol omzunda asfalt yanığı bu kadar hasarla atlattık durumu şükür.
İfademizi verdik beni çocuk şubeye götürdüler orada ifade verdim 17 yaşındayım ehliyetim vardı. %100 suçlu adam çıktı şikayetci ve davacıyım diye ifademi imzalattılar. Bundan sonra beni ne gibi aksiyonlar bekliyor mahkeme sigorta işi falan nasıl işler ? Kolumda 2 dikiş var kaskım ve artçı kaskım kullanılmaz sanırım artık. Sigortadan bunların parasını almak için mahkemenin bitmesini mi beklemem gerekiyor ?

Kolumda dikiş 2 tane , İşaret parmağımda kesik ve zedelenme kolumda minik minik sıyrıklar , sağ ayak bileğimde sıyrıklar
Ablamın sağ kolunca kesin arabanın camı kesmiş sol ayağında sıyrıklar sol omzunda asfalt yanığı bu kadar hasarla atlattık durumu şükür.
Son düzenleme: