açıklamalara göre 38 beygir olacağı yazıyor.
tam sidik yarışına döndü iş, seneye yamaha 39 beygirlik bişi çıkarır
tam sidik yarışına döndü iş, seneye yamaha 39 beygirlik bişi çıkarır
Turkiyeye getirilmiyecegini ogrendim bugun en azindan su anda boyle bir planin olmadigini yukselis hondadan edindigim bilgidir
Bu konudan en az 90 tane açıldı yeter artık
Nerde buldun bu konuyu:mrgreen: Admin son haberlere taşıyıp kendisi düzenledi.Bu arada bak bakim açılış tarihine motorun ilk videosu çıktığında açıldı bu konu bundan sonra diğerleri açıldı.Bilip bilmeden konuşmayalım.8sayfa olmuş görmüyormusun
açılış tarihine hiç bakmadım zaten böyle konu açılınca direk 6-7 sayfa oluyo![]()
22.000 TL - 1,75
21.000 TL - 1,90
20.000 TL - 2,50
19.000 TL - 5,50
18.000 TL - 25,0
17.000 TL - 120,0
22 bin olur diyorum.![]()
Hocam naptın 22 bin ne22 bine gider Kawasaki 300 alırım
![]()
Valla içime doğuyor hocamÖn sipariş olsa alırım yılan gibi yapmışlar bu sefer.
22 Bin verebilceksen Kawasaki al bence Hem hızlı Hem Güçlü Hemde Şekil makina![]()
Param var gibi olmuş tekrar okuyunca farkettimGelecek yaza kadar para biriktirip eğitimlere katılıp başlamak istiyorum motora hocam. 250'lik sınıfın takipçisiyim ve Yamaha r25'le çıtayı baya yükseltti. Honda Yamaha kavgasından çıkan sonuç bana yarayacak onun derdindeyim ben
KTM de ABS ile alttan alttan dürtüklüyor piyasayı. Yamaha'dan da hamle bekliyoruz.
kawasakinin 250cc tokadı da gelebilir ufak tefek sızıntılar duydum bu sabah. hadi bakalıım
EDIT: az önce yine karşıma çıktı 4 silindir 40 HP falan diyorlar. sesiyle yiyebilir 250ccleri. Allahtan fiyatı çok abartı birşey olurda 250RR çıktığı gibi ikinci plana düşmez![]()
4 silindir olacağını sanmıyorum eğer yapmazlar bence öyle bişey