2017 Honda CBR250RR İlk Videosu (Teaser)

Neredeyse 1 yıl olacak ki, hep söylediğimiz bir şey vardı; "CBR250RR Honda'nın 2017 kataloğunda olacak. Ve işte karşınızda Honda’nın ilk CBR250RR motosiklet videosu.

Video bir teaser formatında ve yarı aydınlatılmış, kasvetli bir şekilde görülüyor. Sadece 15 saniyelik de olsa, motosikletin son halini görmek mümkün. Sizlere daha önce motosikletin patent çizimlerini ve hatta elektronik aksam ve özelliklerini vermeye çalışmıştık. Şimdi ise yılın ilerleyen bölümlerinde EICMA motosikelt fuarında resmi olarak tanıtalacağı beklentisi içerisinde olduğumuz CBR250RR videosu ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.

kcf7No.jpg

Ekli dosyalar

• 2017-Honda-CBR250RR-Video.jpg
    2017-Honda-CBR250RR-Video.jpg
    45.7 KB · Görüntüleme: 34,964
Moderatör tarafında düzenlendi:
Umarım; yeni başlıyan yada başlıyacak olan arkadaşlar bir nebze heyecanlanmışlardır.

:bounce:

ulan 250 rr geliyor sonunda, elim terlemeye başladı bile.

Son düzenleme:
Şu net şekilde belli oldu

görünütü olarakta, motor gücü /devir sayısı olarakda agresif olacak

Abs siz gelirse o kötü işte. Gerçi hızlı motor olacak tahminimce ABS yi ve onun getireceği fiyatı çok görmezler.

18 olsa alırım ben herhalde. 250cc candır. euro4 emisyonları düşük cc yi mecbur kılıyor firmalara. Belki 600rr seneye üretilmeycek.

Obs

18 falan olursa ben de alırım sanırım... Acayip heyecanlandım ya enfes duruyor abs gelmez muhtemelen r25 ile kapısamaz fiyatta 19 20 lere cıkar

Bi tasarim oyunu yapilmis motorun daha SS durmasi icin fark ettinizmi. gidon hizasindaki yan grenaj yukari dogru uzatilmis ve depo sivri ve yuksek tasarlanmis. boylece yuksek sport touring gidon gizlenmis

gidon oldugundan cok daha alcak duruyor

Çok fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum tek silindirse yine alınmaz 2 silindir olursa r25 almayı düşünüyordum bu ayın sonunda tam kesin bir bilgi olursa duruma göre değişir bakış acım.

DKN

keşke birazda 300-400 cc r80 tasarımı benzeri modellere ilgi duysanız :) binilecek motor bulamıyorum. r25 var ondan verelim abi diyolar

e daha düzü çıkmadı ki piyasaya bu ne zaman çıkacak, veya bizim buralara kaç sene sonra gelecek, asıl sıkıntı o. Honda nın daha nice güzel modelleri var ülkemize giriş yapmamış. keza yamaha nında öyle.

18 olsa alırım ben herhalde. 250cc candır. euro4 emisyonları düşük cc yi mecbur kılıyor firmalara. Belki 600rr seneye üretilmeycek.

Euro 4 emisyonları düşük cc'yi mecbur kılmıyor, hatta genel trend yıllar içinde aynı motosikletin yeni versiyonları çıkarken motor hacminin büyütülmesi şeklinde. Bu özellikle Avrupa'lı üreticilerde böyle, Ducati, KTM, Triumph ve BMW'nin uzun süredir ürettiği serilere bakarsanız yıllar içinde hep motor hacimlerinin büyütüldüğünü görebilirsiniz. Bizde 250cc olarak gelen motorlar genel olarak zaten Asya pazarında satılmak için ürtiliyorlar, Avrupa'da hep 300cc ve üstü olarak çıkıyorlar. Bu CBR250RR'ın da Avrupa'da muhtemelen 350cc civarı bir hacim ile piyasaya sürüleceği konuşuluyor. Bkz. R25-R3, CBR250R-CBR300R. Bu motorları Avrupa'daki varyasyonlarıyla kullanamama sebebimiz ise 250cc üstünde mevcut bulunan hayvani ÖTV.

600rr'ın üretiminin sonlanmasının sebebi motorun silindir hacminin büyüklüğü değil, 600cc hacimli 4 silindirli ve o kadar devir çeviren bir makineyi Euro 4'e uyumlu hale getirilmesinin maliyetinin, düşen SS motosiklet satışlarından elde edilen karın üstünde olması. Bu arada belkisi kalmadı, son üretimi 2015'te yaptılar 600rr'ın stoklar bitince bir daha yok.

Fazla esrarengizlik kasmışlar 250rr yazısını okumak için 2 kez geri aldım keskin sivri tasarım hoş olmuş fiyatı çok kallavi olur oda gelirse .. Çok agresif olacağını sanmıyorum honda az yakmayı sever .. 125-150 kullanan motorunu büyütmek isteyenler için güzel haber

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar