1- Benim kız arkadaşım ile olan ilişkim hakkında zerre bilgin yok, adabını takın .
2- Biz bulgaristan göçmeniyiz , kadınların çalışmasını türkiyeye getiren kişileriz. Kadın haklarını senden öğrenecek değilim.
3- Kız arkadaşım senin gibi geniş insanlar yüzünden İstanbulda defalarca takip edildi evine kadar. Umarım birgün seninde annenin , eşinin , kız kardeşinin başına gelir görürsün flört amaçlı takip edip telefon istemek nasıl hissettiriyor.
Ben kolay kolay beddua eden biri değilim fakat umarım bu olay bizzat başına gelir.
Ha belirtiyim, örümcek kafalı diyebileceğin son insanım. Forumda bizzat yüzyüze görüştüğüm insanlar beni iyi tanır senin buradaki cümlelerin fasa fisodur benim hakkımda.
Oradaki eve kitleme lafımı ciddiye alıp sevgilimi odaya kitleyecemi düşenüp yorum yapacak seviyeye geldiysen zaten benimle muhattap olma.
Ha şunuda belirtiyim diyorsunya evliyse / sevgilisi varsa zaten gereken cevabı verir.
Evet veriyorlar ama kadınlarımız bu durumdan çok rahatsız emin ol. Erkek gözüyle yorum yazma. Biri seni takip etse , her yoldan önüne çıksa iyi hissetmezsin .
Kendi kız arkadaşım bile senin gibi genişler yüzünden telefon isteyenleri , takip edenleri terslemekten bıkmış durumda. Bu durumu onlara yaşatmaya hakkınız yok.
Beko kardeşim mesajlarına yer yer denk geldim seviyeli bir arkadaşa benziyorsun gözünü seveyim bu gibi çocuklara cevap verme ! Çocuk ( adam değil ) anasına babasına sırtını dayayıp . büyütmekten sadece çene konusunda geliştirmiş kendini. Sana 1 sene önce kendini tanıttığı bir yazıyı yazıyorum, kendine yakıştıracaksan bu çocuğa laf yetiştirmeye devam et !
" Merhaba arkadaşlar. 24 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri 4 tekerli araç kullanmaktayım ( Tabii 18'ime kadar yazlıkta trafiğe kapalı alanda sırf tecrübe kazanmak amalı babam ile kullandım yanlış anlaşılma olmasın " ( Babasının bitanesi kıyamam )
" Bugüne kadar motora hep soğuk bakıyordum nedeni ise malum Türkiye'deki insanların motosiklet sürücülerine karşı vurdumduymazlığı " ( Sosyal tespit yapıyor çocuk )
" Türkiye değil de Avrupanın herhangi bir ülkesinde veya ABD'nin herhangi bir eyaletinde yaşıyor olsaydım. " ( Gel yanımda işe başla 5 ay sonra yaşarsın )
" 20-25 gün önce babama da çekinerek motosiklet istediğimi ve bunun Duke 200 olduğunu ilettim ve beklemediğim bir şekilde neden olmasın cevabını aldım " ( Kendi paranı kazandıktan sonra, hayatı gerçekten yaşadıktan sonra senin sivilceli sözlerini ciddiye alabiliriz. )
" Hayatımda ilk kez motosiklet kullanacağım için acayip heyecan var tabii ki. Yaz sonuna doğru bende bir Duke 200 sahibi olacağım bir aksilik çıkmaz ise. Çok uzun yazdım kusura bakmayın " ( 1 sene önce ne kadar da nazikmiş, sanırım 24 yaşından sonra ergenliğe girmiş bu çocuk, bu sıralar bayağı gergin " vizyon " abidesi )
Burada da bu videoya destek verenler şunu demiş oluyor o halde " benim tanıdığım bir kadını isteyen istediği gibi takip etsin, laf atsın, şımarıklık yapsın zaten o gereken cevabı verir "
Toplum bu şekilde yozlaşıyor ki biz burada insanların tanışmak istemesini mi eleştiriyoruz ?
En başta söylediğim gibi " matematik yanılmaz " peki bu videoyu destekleyenler mi daha fazla ? yoksa desteklemeyenler mi ?
Şimdi dağılabilirsiniz.
beko12345 size gerekli teşhisi koyduğum için daha fazla muhattap olmam gereksiz bu yüzden önceden de dediğim gibi istediğiniz kadar çırpınabilirsiniz.
Bu arada ben de Selanik göçmeniyim. "
kadınların çalışmasını türkiyeye getiren kişileriz. Kadın haklarını senden öğrenecek değilim." Bu cümlede ne demek istediğinizi anlayamadım lakin bu ülkede kadınlara özgürlüklerini getiren siz Bulgar göçmenler(!) değil
Mustafa Kemal ATATÜRK'tür bunu aklınıza sokmanızı tavsiye ederim.
Eveeet gelelim en sevdiğim kıymetlime. Biliyorum siz de beni çok seviyorsunuz yoksa bu kadar obsesif olmanızın başka bir açıklaması olamaz ne de olsa insan sevdiğiyle uğraşırmış.
Sayın Gökhan_Aygün Bey. Siz de farketmişsinizdir ki konuşmalarım en başından beri belli bir seviyenin üzerindedir ve size asla "sen" diye hitap etmedim. Bana ergen derken kendi seviyenizi tüm yazılarınızda belli etmeniz çok hoşuma gidiyor. Hatta öyle ki size cevap yazmaktan kendimi alıkoyamıyorum, bu benim için bir hobi haline dönüştü.
Babacığım ile, 15'imden 18'ime kadar araba sürmemin neresi, nerenize battı orasını anlayamadım. Bir de babamın bitanesi olmamın konuyla alakasını da kuramadım. Evet babamın bitanesiyimdir güzel varsayım, severiz birbirimizi, hem de çok. Kusura bakmayın sığlığınız yüzünden bazen size anlam veremiyorum.
Sosyal tespit yapabilme kapasitemi tespit etmeniz güzel. Siz de okuduğunuzu anlama kapasitesine yarım yamalak sahipsiniz. Bu da benim tespitimdir. Ne bileyim tespit etmek için tespit ettim, hani ben de tespit edebiliyorum size göstermek için. Ne çok tespit dedim yahu.
Yanınızda çalışmamı çok isterdiniz bunu biliyorum ama avucunuzu yalarsınız. Benim kendi vergi levham mevcut ve kendi mesleğimi yapmaktayım. Yaşadığım ülkeyi değiştirmek planlarım arasında bir gün bunu gerçekleştireceğim, bu ülkedeki planlarım henüz bitmiş değil.
Önceki cümlemden de anlayabileceğiniz (!) gibi kendi paramı kazanmaktayım. Velev ki kazanmıyor olsam, bu beni ciddiye almamanız için bir bahane olurdu ki kendinizle çelişiyorsunuz. Daha önceki yazılarınızda insan kayırmanızın mümkün olmadığından bahsetmiştiniz.
Şimdi nazik olmadığımı mı söylüyorsunuz? Asla seviyemi bozmadan size ısrarla cevap vermemin lütuf olduğunu farkında olmamanız enteresan. Size gayet nazik efendi cevaplar veriyorum sadece üslubum biraz sinir bozucu olabilir. Ben sizin bana "sen" diye hitap etmenize saygı duyuyorsam sizin de buna saygı duymanızı isterdim.
Vizyon ve
adap meselesi.
Son olarak, dem vurduğunuz "yaş" önemlidir bittabi, lakin "yaşanmışlık" vardır ki yıllara bedel. Yani demek istiyorum ki, kişinin tecrübesi yaş ile ölçülemez. Ama bu başlık altındaki yorumlarımız okunarak kimin ne kadar yaşanmışlığı vardır gayet anlaşılabilir. Hep dediğim ve diyeceğim gibi, tamamen vizyon meselesi.
Kalın sağlıcakla, vesselam.