O değilde yorumları okudukça , kız arkadaşımı eve kitleme kararına doğru gidiyorum.
Bu kız arkadaşıma olan güvensizliğimden değil, yolda gelen geçinin yolda onu takip edip iltifatlar edip telefon numarasını almaya çalışmasın , böylr insanlarla habire muhattap olmasın diye.
Arkadaşlar azıcık "adam" olun ya. Hani hakaret anlamında söylemiyorumda erkekliğimizi bukadar ayaklar altına almayın. Yoldaki gördüğünüz bayanları kim olduğunu bilmeden takip etmek, iltifat edip telefon almaya çalışmak nedir.
Benim kız arkadaşımın başına gelse ve duysam sinirden delirirdim sanırım. Modernlik adı altında "genişliğe" lüzum yok. Modernlik bu değil.
Öyle her gelen yolda gördüğü kadınların peşine takılıp iltifat edip telefon isteyecekse işimiz iş yani.
Biz Türkler bu duruma çok hassastık , yenge derdik ne olduda bukadar genişledik yoldan geçenin peşine takılıp telefon ister olur hale geldik.
Lütfen kız arkadaşınızı eve kilitleyin, kapıya Abus'un Granit serisi zincirinden de takın. Vay arkadaş konu nerelere geldi yahu bu nasıl bir örümcek kafalılıktır. Her yorumda ülkenin neden böyle kötüye sürüklendiğini daha da farkına varıyorum bu nasıl bir zihniyettir. Kimsenin hayatına veya kız arkadaşıyla olan ilişkisine karışmak haddime değil yalnız "insanları", tapulu mal veya evcil hayvan gibi eve kilitlemek de neyin nesi? Bir insanın karşı cinsten bir başka insanla tanışmak, flört etmek, numarasını almak istemesi ne kadar da yanlış bir düşünce olabilir ki? Ne yapmalıydı kızların değil de erkeklerin telefon numarasını mı almalıydı bu arkadaşlar? Veya bu kızları önce Facebook'tan ekleyip öyle mi yazışmalıydılar? Veya bir ortak arkadaş bulup ondan tanıştırmasını mı istemeliydiler? Veya sizin için en makbulü kızı direk ailesinden isteyip nikah mı kıymalıydılar? Bu adamlar medyum mu tanışmak istedikleri insanların ilişkisi var mı yok mu nereden bilecekler konuşarak iletişime geçmeden? Ne kadar sığ bakıyorsunuz olaylara bu nasıl bir vizyonsuzluktur? Kızların erkek arkadaşı olsaydı veya evli olsaydı gerekli cevabı verirlerdi zaten size mi kaldı?
İstediğiniz kadar çırpınabilirsiniz "Güvensizlikle alakası yok" diye bu söylediklerinizin TAMAMI kendinize ve kız arkadaşınıza güveniniz olmadığının ispatıdır. Ya kız arkadaşım bu adama numarasını verirse korkusudur. Siz kendinize ve kız arkadaşınıza güvenirseniz bu gibi durumlarda kız arkadaşınızın nasıl davranacağını ve tersleyeceğini bilmeniz gerekir.
Moderatörlerden rica ediyorum bu başlığı silip yerin dibine soksunlar bu kadar sığ yorumları görmez olaydım yemin ediyorum ülkeden soğudum bugün.