ne alaka giden grubun en büyüğü olcaydır oda 40 deil. bu işlerde yaşa bakılmaz. sen git en kötü fazla iş yuaparsın![]()
benim yaş 42
ne alaka giden grubun en büyüğü olcaydır oda 40 deil. bu işlerde yaşa bakılmaz. sen git en kötü fazla iş yuaparsın![]()
1- Hiç bir kamp malzemem ve tecrübem yok, pazar günü sabah ta gelebilirim fakat kamp hissiyatını yaşamak için özellikle gece de kalmak istiyorum.
Acemi birisi için bim ve benzeri yerlerde satılan 50-65 tl arasındaki çadırlar yeterli midir? Çadır uyku tulumu fener bıçak çakmak dışında kesin getirmem gereken malzemeler var mı?
2- Motosikletim 200 cc lik scooter, Aprilia Scarabeo. 120-130 üzeri pek yok hatta daimi hız 100-120 arası desek daha uygun olur. Grup sürüşünde bana yada gruba sıkıntı çıkarır mı bu durum?
3- Etkinliğe bir ihtimal bayan arkadaşımla gelme durumu söz konusu, daha önce katılmadığım için bilemiyorum ortam nasıl, hep erkek mi olacağız, yanımda bayanla gelmem onun sıkılmasına yada ortamın rahatının bozulmasına sebep olur mu ?
Sigorta işini babam halledecek.sigortaci arkadaşı araştırmayı yapıyormuş haber verecekti ama sanırım uygun fiyatlı bulamadı daha. Ses çıkmadi adamdan dünden beri. Motor da benim üzerime yaşta 24 olunca yüksek fiyat geliyor heralde ::facepalm:: beklemedeyim![]()
Beyler cumartesi pazar sakaryada yağış var. Batıdan doğuya doğru bir yağış geçişi gözüküyor, fakat hava sıcaklığı gece en düşük 22 C gözüküyor.
Biz yine de riske atmayalım, yarın sabah buluşma yerinde hava durumunu son kez kontrol ederiz. Eğer uygun olursa rotayı Karadeniz kıyılarına, Kefken'e çevirebiliriz. Zira hava durumu haritalarında yağış riski yok gözüküyor.
Günü birlik uğrayacak, ya da buluşma yerine gelmeden kendi gelecek olan varsa sabah başlığa bakıp öyle yola çıksın.
Bende eşim ile birlikte gelmeyi düşünüyorum.(Araçla) Bizim hanım yalnız kalır mı?![]()
Sigorta işini babam halledecek.sigortaci arkadaşı araştırmayı yapıyormuş haber verecekti ama sanırım uygun fiyatlı bulamadı daha. Ses çıkmadi adamdan dünden beri. Motor da benim üzerime yaşta 24 olunca yüksek fiyat geliyor heralde ::facepalm:: beklemedeyim
Malzeme eksikligi sebebiyle isteyip de kalmayan arkadaslar icin elimde bir adet fazla cadir var. Getirebilirim, tek kisilik.
Haydeeeeeeeeeee :salut:
Sen getir çadırı, illa ki kalan olur
Semaver işi ne oldu? tek gelip de semaver getirebilecek olan yok mu?
Semaver işini ben halledebilirim, ama önce kamp yeri ve programını kesinleştirmek lazım. 4 çocukla gelmeyi planlıyoruz. Çocukları mağdur etmeyelim.
Murat, gelirsek senin yedek çadıra ihtiyacım olabilir.
Ustadlar dun gece kaza gecirdim motor yurumez vaziyette bidahaki organizasyona gelirim insallah kis gelmeden tekrarlarsaniz memnun olurum![]()