Poyrazlar Gölü Kampı 20-21 Ağustos 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

Poyrazlar gölünün ilerisi Acarlar longozu

Super Moderator
Evet biz geldik hersey harika bekleriz..

Mk6Zm7.jpg

tam olarak neredesınız bıleım de ona gore gelelım poyrazlardamı acarlardamısınız madem gezıyorsunuz maden deresinede ugrayın orasıda gayet guzel yada gıtmeyın yarın beraber gıderız :)

Son düzenleme:
Katılamayacağım demiştim ama son anda fikir değiştirip en azından tanışmak adına başlangıç noktasına geldim. Benim için çok keyifli bir gün oldu.İlk defa şehirler arası bir yolda grup yolculuğu yaptım. Benim için iyi bir tecrübe oldu. Günübirlik geldiğim için biraz erken ayrıldım ve saat 18.00 gibi evde oldun. Yine HGS kartımı kameralar okuyamadı, yine 8 Tl yazdı, yine [email protected]'den mevzuya itiraz etmek durumunda kalacağım:cherry: Keyifli bir gün geçirdim. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Dönerken kaskıma çarpan sinek böcek sayısı gidişe göre çok fazlaydı:p

Mustafa Beye katılıyorum 10 numara insanlar ile 10 numara bir gündü yoldakiler ile karşılaşamadık ama bir gün yine denk geleceğimizi biliyorum , organizasyon için çok teşekkürler

F54

beyler konuyu şimdi gördüm haberim olsa gelir bi çay içerdim fakat saat geç oldu dün gece nöbet vardı gözlerimi açamaz bi durumdayım :(

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Semaver ve cır cır böcekleri :)

Vay arkadas, siz her kampta bu kadar egleniyo musunuz
Cumrtesi gunubirlikcileri olarak yagmur gormeden evlerimize geldik darisi pazarcilara

Organizatorunden caycisina, kilavuzundan mangalcisina herkesin emegine saglik.
Yeni arkadaslarla tanisip keyifli bir gun gecirdik.

Levent, bi cift spor ayakkabi birakmisim orda seninle Olcay abinin cadirlarinizin arasinda galiba. Top case e atsan getirsen nasil makbule gecer. Bi sonraki cuma bulusmasinda dondurmayi ben ismarlarim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olcay bey kahve termosumu unutmuşum alabilirseniz sevinirim. İyi muhabbetler

Super Moderator
Gece 01.00 gibi çadırlara girdik, şimşek ve gök gürültüsü başlamıştı. Ufak ufak yağmur başladı.

Sabah 05.00 gibi uyandım, sağanak yağmur yağıyordu çadırın üstüne.

Kazasız belasız serin bir sabaha kavuştuk çok şükür. Semaveri yakmakta zorluk çeksek de çayımızı içiyoruz şu an.

Termos ve ayakkabı burda beyler.

Xdv76D.jpg

oEgPVR.jpg

J3YrZn.jpg

lE72qg.jpg

dX5zL7.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------

Organize eden, katilan, gonul veren tum arkadaslarin ayagina ve gonlune saglik. Saat 10:00'a dogru Olcay abi ve Efe, Mustafa Kemal abi, Levent, Savas abi ve ayni isyerinde calistigimizi ogrendigim Feti ile Tuzla Opet'ten yola ciktik. Guzel bir yolculuktan sonra Poyrazlar golune vardik. Mekan genelde gunubirlikciler icin tertiplnmis, cadir kuracak alan kisitli. Buna ragmen geceyarisi Range jipiyle adam basi 25tl toplamaya gelen bir bekci vardi:)
Olcay abi, Levent, ben ve Eser abiyle yakinlari kamp kurduk. Sabah aileyi ziyaret icin erken ayrildim. Cok guzel bir organizasyon oldu. Kis gelmeden arayi fazla acmamak dilegiyle.

F54

Vay anasini demek 25 tl istediler orayi isletenler yüzünden poyrazlardan soguduk giriste 10 tl verip daha da para vermeseydiniz

Super Moderator
Evet sagsalim geldik cok sukur. Katilan herkese tesekkurler. Guzel bir kamp oldu. Yazi bitirmeden tekrar bir -iki kamp daha duzenlemek niyetindeyiz.

Katilim olsun ya da olmasin. En kotu yine 3-5 cadir keyifli bir hafta sonu oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar